LED TV sprejemniki

LED TV sprejemniki

Popolna harmonija slike in zvoka
kot je še niste videli in slišali.

LED TV Sony zagotavlja razvedrilo v pravi obliki. Vstopite v svet filmov, TV-oddaj in aplikacij ter uživajte v vrhunski kakovosti slike, ki presega Full HD. LED TV in OLED sprejemnike dopolnjuje bogat in dinamičen zvok. Pri vseh vsebinah uživajte v osupljivo vrhunski sliki Full HD ali 4K.

Sonyjev edinstveni mehanizem X-Reality PRO analizira, očisti in izboljša slike za čudovito podrobne prizore. X-Reality PRO izboljša celo pretočne vsebine nizke ločljivosti in zagotavlja značilno Sonyjevo pristno sliko. X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasno sliko. Analizira vse sličice in prizore uskladi z našo posebno zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša stopnjo šuma, zato je slika neverjetno pristna.

Naši novi LED TV televizorji BRAVIA OLED in LED so več kot čudovito zasnovane naprave z vrhunskimi tehnologijami. So del naših prizadevanj, s katerimi želimo povsem spremeniti vaš pogled na domače razvedrilo. Ker razumemo, kako izdelki dopolnjujejo in sobivajo z okolico, zagotavljamo bogata čustvena doživetja, ki povsem spremenijo vaš pogled na filme, glasbo in igre. Odkrijte, kako lahko s Sonyjevimi LED TV izdelki osvežite svoj dom.

Filtriraj izdelke Showing 1 - 16 of 54 results
Velikost zaslona
Vrsta TV
Cena
Sortiraj po