Akcija!

Mikro SD kartica SONY SR-64UYA 64 GB, 94 MB/s

Mikro SD z zmogljivostjo 64 GB zagotavlja neomejeno razvedrilo. – class 10, 90Mb/s

File Rescue – Včasih se kaj zalomi in podatki, kot so fotografije in datoteke, se poškodujejo ali izgubijo. File Rescue je zmogljivo orodje za obnovitev poškodovanih ali izgubljenih podatkov, ki ga lahko enostavno uporabljajo vsi. Uporabniki pomnilniških kartic ga lahko prenesejo brezplačno.
x-Pict Story™ – Odlične fotografije je treba gledati in izmenjevati. x-Pict Story™ vam omogoča ustvarjanje izjemnih in originalnih diaprojekcij z glasbo po vaši izbiri. Vse storitve zelo enostavno v samo treh korakih, z možnostjo izmenjave pa diaprojekcije lahko tudi objavljate na spletnih straneh za izmenjavo, kot je YouTube™.
Z visoko zmogljivostjo 64 GB lahko v pametni telefon, tablični računalnik ali drugo združljivo napravo shranite na stotine fotografij, videoposnetkov in zvočnih datotek.
Vrhunska zanesljivost in trpežnost tudi ob intenzivni uporabi: Odporno na rentgenske žarke, vodo, temperaturo in udarce. Več informacij: http://www.sony.net/Products/memorycard/en_us/reliability/index.html#tab4
5-letna garancija
Vključuje popoln adapter SD za enostavno prenašanje podatkov v prenosni računalnik in druge naprave s podporo za adapter SD.
To kartico lahko uporabljate z napravami, ki so združljive s pomnilniškimi karticami microSDXC.
ZA PREPREČEVANJE NEVARNOSTI ZADUŠITVE HRANITE IZVEN DOSEGA OTROK.
KARTICO VSTAVLJAJTE V SAMO ZANJO NAMENJENO REŽO ZA POMNILNIŠKO KARTICO.
Pomnilniške kartice ne uporabljajte ali shranjujte v okolju, ki ne ustreza spodaj opisanemu delovnemu okolju. Zloraba ali napačna uporaba razveljavi garancijo za izdelek. Delovno okolje je od -25 °C do +85 °C (-13 °F do +185 °F).
To kartico lahko uporabljate z napravami, ki so združljive s pomnilniškimi karticami microSDXC.
Upoštevajte, da je naša dodatna oprema odvisna od modelov in je lahko v posameznih državah drugačna.

Garancija zadovoljstva

12,00

Na zalogi

Tip pomnilnika

Kartice micro SD