Akcija!

Mini športna kamera SONY HDR-AZ1 z vodotesnim ohišjem

Garancija zadovoljstva

259,99 99,00

Na zalogi

Manjša in lažja zasnova za izjemno prenosnost

Mini aktivna videokamera vas ne ovira. S tanko zasnovo z zaščito proti pršenju je približno za tretjino manjša od prejšnjih aktivnih videokamer, zato je upor zaradi vetra med snemanjem manjši. Tudi snemanje je enostavnejše: mini aktivno videokamero upravljate z enostavnimi gumbi na bočnem delu ohišja – tudi če nosite rokavice.

Daljinski upravljalnik za pogled v živo za enostaven in ustvarjalen nadzor

Med dogajanjem posnemite natanko tisti prizor, ki ga želite. Priloženi daljinski upravljalnik za pogled v živo pritrdite na zapestje in vzpostavite povezavo Wi-Fi® za oddaljen začetek/konec snemanja in dostop do nastavitev načinov videokamere – hkrati lahko upravljate do pet aktivnih videokamer. Tudi manjša količina vode ni problem: daljinski upravljalnik za pogled v živo deluje do globine 3 metrov2 in s sistemom GPS celo beleži vašo lokacijo.

SteadyShot odpravlja tresljaje in zamegljenost

Od zahtevnih gorskih poti do divjega deskanja – vedno želite posneti tekoče in jasne videoposnetke, ki si jih bodo drugi z veseljem ogledali. SteadyShot zmanjšuje vpliv oscilacije slike na senzor, zato je gibanje manj zamegljeno, stopnja šuma pa nižja, tudi pri šibki svetlobi.

XAVC-S za snemanje z visoko bitno hitrostjo

Resnim fotografom je na voljo format XAVC S z visoko bitno hitrostjo. Zagotovite si snemanje posnetkov Full HD pri hitrosti 50 Mb/s za izraze vrhunske kakovosti in nizke stopnje šuma. Uporablja tudi način stiskanja večjih skupin podatkov za učinkovito snemanje videoposnetkov.

CMOS-senzor Exmor™ R z izboljšano občutljivostjo

Se s kolesom spuščate po gorskih poteh ali z njim drvite v mraku? Se vozite s kajakom ob zori? Vaši posnetki bodo kljub temu odlični. To omogočata občutljivost pri šibki svetlobi z izboljšano jasnostjo slike in zelo zmanjšano zrnavostjo, kar omogoča Sonyjev CMOS-senzor Exmor R™.

BIONZ X™ za vrhunske podrobnosti in teksture

Sonyjev mehanizem za slikovno obdelavo z izjemno hitro obdelavo pristno reproducira teksture in podrobnosti, kot jih vidi človeško oko. BIONZ X™ s sprednjim čipom LSI (Large Scale Integration), ki pospešuje obdelavo, omogoča naravnejše podrobnosti, pristnejše slike, bogatejše stopnjevanje odtenkov in nižjo stopnjo šuma pri snemanju fotografij ali videoposnetkov.

Oster in izjemno širok 170-stopinjski objektiv ZEISS Vario-Tessar®

S 170-stopinjskim objektivom ZEISS Vario-Tessar snemajte odlične širokokotne prizore. Ali pa preklopite na standardni 120-stopinjski prikaz, ko je stabilizator SteadyShot vklopljen, da si zagotovite stabilnejše snemanje, tudi pri hitrem dogajanju. Vedno snemate čudovite posnetke najzahtevnejših smučišč, gorskih poti, drvečih brzic ali asfaltiranih poti.

Z vgrajenim stereo mikrofonom snemate kakovosten zvok 12

Odličen videoposnetek nadgradite z odličnim zvokom. Z vgrajenim stereo mikrofonom lahko posnamete naravne zvoke vaših doživetij v dvoslednem načinu stereo. Vrhunske videoposnetke, ki jih posnamete, lahko še nadgradite z jasnim zvokom z manj šuma.

120 sličic na sekundo pri polni visoki ločljivosti za počasne videoposnetke

S hitrim snemanjem s 120 sličicami na sekundo pri polni visoki ločljivosti16 posnemite vse podrobnosti hitrih prizorov v tekoči počasni sliki.

Zasnova z zaščito proti pršenju je odporna na vodo

Če se odpravljate v gore, vodotesno ohišje pustite doma – zasnova z zaščito proti pršenju razreda IPX4 je odporna na vse razmere. To aktivno videokamero lahko pritrdite tudi neposredno na stojalo brez ohišja.

Z vodotesnim ohišjem se lahko podate v globino

Aktivno videokamero s priloženim vodotesnim ohišjem zaščitite do globine 5 metrov in uživajte v vodnih športih, kot je deskanje (ni primerno za ostrenje pod vodo)

Podpora za aplikacije PlayMemories™ Camera

Sonyjeve aplikacije PlayMemories Camera omogočajo prijetnejšo in priročnejšo uporabo. Prenesite Smart Remote Control (omogoča daljinsko proženje zaklopa s pametnim telefonom), neposredni prenos za priročno uporabo družabnih omrežij ter druge aplikacije za urejanje in dodajanje učinkov.

Movie Creator za aktivno videokamero za profesionalne funkcije in enostavno urejanje

Movie Creator za aktivno videokamero poskrbi za še boljše videoposnetke. S številnimi funkcijami, kot sta prikaz podatkov GPS in izjemno počasen posnetek, lahko hitro in enostavno snemate in urejate videoposnetke. Videoposnetke lahko z vrtenjem videoposnetkov celo obrnete za 90˚ v levo ali desno, z združevanjem videoposnetkov pa lahko združite do štiri segmente, ki jih istočasno posnamete z različnimi videokamerami, in ustvarjate posnetke z razdeljenim zaslonom.3

Motion Shot LE razkrije vse poteze in prehode

Z odlično ustvarjalno funkcijo se pohvalite z največjimi skoki in najdrznejšimi triki. V načinu Motion Shot LE je posneto gibanje predmeta prikazano v zaporedju prekritih slik pred istim ozadjem, zato so vsi prehodi jasnejši in neverjetno podrobni.

Prikaz podatkov GPS beleži vaše pustolovščine

Zelo natančno beležite svoj položaj in analizirajte zmogljivost. Prikaz podatkov GPS izračuna vašo hitrost in ustvari drugo slikovno datoteko, ki prikazuje vašo pot, hitrost in druge podatke, zato vedno poznate vse pomembne podrobnosti zadnje pustolovščine.

Snemanje z okoli obrnjenim fotoaparatom

Morate mini aktivno videokamero namestiti obrnjeno okoli? Nič lažjega. Mini aktivna videokamera ima posebno nastavitev, ki upošteva obratno namestitev in sliko samodejno obrne v pravilni položaj. Zato jo lahko namestite kamorkoli in pod vsakih kotom ter še vedno snemate enako vrhunske in pravilno obrnjene posnetke.

Oglejte si našo serijo dodatne opreme

Snemajte izboljšajte s številno dodatno opremo, s katero ste lahko ustvarjalni. Aktivno videokamero namestite na krmilo ali glavo; videokamero lahko uporabljate tudi s pasjo oprsnico.

Wi-Fi® za svobodno brezžično uporabo

Vzpostavite povezavo Wi-Fi®, da videoposnetke in druge vsebine iz aktivne videokamere enostavno prenesete v pametni telefon Android ali iOS ali tablični računalnik. Nato pa videoposnetke hitro prenesite na najljubše spletne strani in družabna omrežja, da si jih lahko ogledajo tudi sorodniki in prijatelji.

Zaporedno fotografiranje

Z zaporednim fotografiranjem snemajte hitre akcijske prizore. To vam omogoča snemanje največ osem vrhunskih posnetkov potez ali gibov, zato je funkcija idealna za vse, ki si radi ogledujejo svoje dosežke in analizirajo svoj slog. Nastavitve so 10 sličic na sekundo, 5 sličic na sekundo in 2 sličici na sekundo.

Dodatna luč označuje, da snemate

Ta aktivna videokamera ima poleg luči na enoti tudi dodatno luč na vrhu. Enostavno lahko preverjate stanje snemanja z različnih kotov.

Intervalno fotografiranje omogoča ustvarjalne videoposnetke

Snemajte podrobne in natančne posnetke pomembnih prizorov. Z intervalnim snemanjem posnamete fotografijo vsakih 5, 10, 30 ali 60 sekund, ki jih lahko združite v videoposnetek s časovnim preskokom. To je uporabno predvsem pri dolgotrajnejšem snemanju.

Snemajte na svoj način z dvema formatoma pomnilnika

Spomine shranite, kot želite. Snemajte na Memory Stick Micro™ (oznaka 2) ali Micro SD/SDHC (razreda 4 ali višjega). Če želite snemati posnetke v formatu XAVC S z visoko bitno hitrostjo, lahko snemate neposredno na kartico SDXC. Takšna prilagodljivost vam omogoča, da vedno snemate na način, ki najbolj ustreza vam in pustolovščinam.

Način za fotografiranje za osupljive fotografije

Snemajte jasne in podrobne posnetke hitrih prizorov. V načinu za fotografiranje snemajte vrhunske fotografije z 11,9 milijona slikovnih pik, 170-stopinjski širokokotni objektiv pa dogajanje razkrije natanko tako, kot ga vidite.

Polnjenje/napajanje prek USB-ja zagotavlja dovolj energije

Vedno bodite pripravljeni na epsko potovanje – aktivno videokamero napolnite prek vrat USB prenosnega ali osebnega računalnika in se odpravite. Aktivno videokamero lahko s priročnim dodatnim omrežnim napajalnikom AC-UD10 upravljate in uporabljate tudi med polnjenjem.

Funkcije kamere

Optični stabilizator SteadyShot, Videoposnetek 4K, Videoposnetek Full HD (1080p)