Handycam® kamera 4K SONY FDR-AX43AB

S Sonyjevo videokamero 4K Handycam® z uravnanim optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot in 20-kratnim optičnim zoomom boste posneli svet v čudovitih barvah in z veliko podrobnostmi. Zaradi hitrega inteligentnega samodejnega ostrenja in sofisticiranega vgrajenega mikrofona z več kapsulami in zmogljive obdelave videa v kameri je to kompaktna naprava, izdelana za ustvarjanje vsebin.

#FDRAX43AB

Garancija zadovoljstva

835,99

Na zalogi

SONY FDR-AX43

Mirni videi – brez kardana

Ponudba vrhunskih rešitev za ustvarjalce vsebin in videografe

Ustvarjena za stabilnost in storilnost

S to videokamero Handycam® sta profesionalna produkcija in preprosta izmenjava videoposnetkov dosegljiva za vse. Vključuje namreč uravnani optični stabilizator slike SteadyShot™, ki se enakovredno kosa s sistemi kardanskega mehanizma, in ponuja snemanje visokoločljivostnih videoposnetkov 4K ter zvoka visoke kakovosti z edinstvenim mikrofonom.

Razlogi za izbiro kamere

Manj tresenja – notri je kardanski mehanizem

Več o tem

Snemanje 4K visoke ločljivosti

Več o tem

Visokozmogljivo samodejno ostrenje

Več o tem

Zvočni posnetki z izjemnim naravnim zvokom

Več o tem

Idealna za ustvarjalce vsebin in videografe

Več o tem

Posebni učinki za izjemne videe

Več o tem

Manj tresenja – notri je kardanski mehanizem

Zelo stabilno snemanje med gibanjem

Oglejte si uravnani optični stabilizator slike SteadyShot na delu

Stabilna med hojo

Edinstveni uravnani optični stabilizator SteadyShot z notranjim kardanskim mehanizmom je približno 13-krat učinkovitejši od drugih optičnih sistemov in omogoča snemanje iz roke brez tresenja.

Stabilna celo med tekom

Zaradi notranjega kardanskega mehanizma uravnanega optičnega stabilizatorja slike SteadyShot in algoritma za obdelavo slik je snemanje tako stabilno, da lahko videoposnetke brez tresenja posnamete tudi med tekom.

Stabilna s polnim razponom zooma

Stabilnost, ki jo zagotavljata kardanski mehanizem in algoritem uravnanega optičnega stabilizatorja slike SteadyShot, omogoča snemanje mirnih videoposnetkov celo pri polnem razponu zooma, kjer je tresenje kamere najočitnejše.

Čudovita realistična kakovost 4K

Objektiv in slikovni senzor zadnje generacije še izboljšata spektakularne podrobnosti ločljivosti 4K s povečano občutljivostjo za snemanje videoposnetkov visoke kakovosti pri šibki svetlobi. Celo hitro premikajoči se subjekti in zahtevni prizori so s snemanjem z visokimi bitnimi hitrostmi v formatu XAVC S jasni.

Objektiv ZEISS® z zoomom 20x in podporo za 4K

Objektiv ZEISS® Vario-Sonnar T* za najširši kot, 26,8 mm in več objekta v okviru. Snemajte razne prizore z 20-kratnim optičnim zoomom (26,8–536,0 mm, način 16 : 9) in z 30-kratnim (4K) ali 40-kratnim (HD) zoomom za jasno sliko ter 250-kratnim digitalnim zoomom.

CMOS-senzor Exmor R™ in slikovni procesor BIONZ X™

CMOS-senzor Exmor R izboljša jasnost slike, odpravlja šum v temnih okoliščinah ter ponuja mehke učinke zameglitve ozadja, slikovni procesor BIONZ X pa ponuja bolj naravno živahne in realistične slike ter hitrejšo obdelavo.

Posnemite pristen zvok

Nova struktura mikrofona je zasnovana za snemanje visokokakovostnega zvoka, ki posreduje polnejše vzdušje s približno 40 % manj šuma.

Opcijsko lahko dodate tudi mikrofon Sony ECM-CG60

Več zabave od začetka do konca

Zabava pri uporabi videokamere Handycam® se nadaljuje tudi po končanem snemanju, ko izboljšujete, preoblikujete in montirate posnetke v nepozaben film.

Posebni učinki še izboljšajo videoposnetke

Hitro snemanje za počasne videoposnetke

Posnemite film pri visoki hitrosti sličic, kot je 100 sličic na sekundo, s kakovostjo Full HD. Počasni film bo razkril neverjetno kakovost slike skozi celotno dogajanje.

Podrobnosti

Spremljajte spremembe s časovnimi preskoki v 4K

S funkcijo časovnega preskoka posnemite fotografije prizora v daljšem obdobju z izbranim časovnim presledkom med posameznimi posnetki in uredite zaporedje v visokokakovosten videoposnetek s časovnimi preskoki v ločljivosti 4K.

Podrobnosti

Odkrijte bolj profesionalne možnosti snemanja

Profesionalne funkcije vključujejo ročni obroč in ročni gumb za upravljanje različnih določljivih funkcij in snemanja časovne kode in uporabniških bitnih podatkov.

Napredne funkcije za profesionalno urejanje

Snemanje časovne kode in uporabniških bitnih podatkov

Te funkcije so nepogrešljive za napredno urejanje. Urejanje je lahko še preprostejše z izbirnimi daljinskimi upravljalniki.

Značilnosti

Snemanje v 4K Ultra HD (3840 x 2160)
Uravnan optični stabilizator slike SteadyShot™ s 5-osnim inteligentnim aktivnim načinom
26,8-milimetrski širokokotni objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*
20-kratni optični zoom s 30-/40-kratnim (4K/HD) zoomom za jasno sliko
Vsestranske ročne nastavitve

Funkcije kamere

, ,