Handycam® 4K SONY FDR-AX700B s CMOS-senzorjem Exmor R™

Posnemite življenje tako, kot ga vidite na fotografijah z realistično ločljivostjo 4K HDR (HLG)1. Zaradi neprimerljive učinkovitosti hitrega hibridnega samodejnega ostrenja sta samodejno ostrenje in sledenje s samodejnim ostrenjem izjemno natančna, odzivna in zanesljiva. Več bo priložnosti za ustvarjanje fantastičnih posnetkov bežnih dogajanj, vaše ambicije pri snemanju z videokamero Handycam pa ne poznajo meja.

#FDRAX700

Garancija zadovoljstva

2.109,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 50,12 €
Vaš mesečni obrok
+ 150 € polog
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 50,12 €
Odplačati želim čim prej
6 x 326,50 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 326,50 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Na zalogi

FDR-AX700

Snemajte to, kar vidite.

FDR-AX700 za profesionalne potrebe in enostavno uporabo. Hitro hibridno samodejno ostrenje in druge profesionalne zmogljivosti za snemanje vseh objektov v ločljivosti 4K HDR (HLG).

Posnemite natanko to, kar vidite in kakor želite

Posnemite življenje tako, kot ga vidite, na posnetkih z realistično ločljivostjo 4K HDR (HLG) s slikovnim skladnim CMOS-senzorjem Exmor RS™ tipa 1.0. Neprimerljiva zmogljivost hitrega hibridnega samodejnega ostrenja zagotavlja izjemno natančno samodejno ostrenje in sledenje s samodejnim ostrenjem, odzivnost in zanesljivost, zato boste lahko vedno ustvarili fantastične posnetke bežnih dogajanj. S takšnimi profesionalnimi zmogljivostmi, ki so tudi izjemno priročno na voljo, vaše ambicije pri snemanju z videokamero Handycam® ne poznajo meja.

Hitro hibridno samodejno ostrenje

Visokozmogljivo samodejno ostrenje se ohrani na isti stopnji celo na hitro premikajočih se objektih.

Raznovrstno snemanje na profesionalni ravni

S profesionalnimi funkcijami so na voljo nove zmogljivosti snemanja

Napredno delovanje

S funkcijami za napredno delovanje so profesionalni dosežki hitro uresničljivi.

4K HDR (HLG)

Fotografiranje naslednje generacije za več podrobnosti, svetlosti in barv pri vsakem posnetku

Hitro hibridno samodejno ostrenje

Neprimerljiva zmogljivost samodejnega ostrenja

Izjemno natančen sistem samodejnega ostrenja z 273 točkami samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem zagotavlja neomajno in neprekinjeno sledenje hitrim objektom, kot so premikajoči se vlaki in tako nepredvidljivi objekti, kot so gibčne živali, kjer koli v okvirju. Z zmogljivostjo hitrega slikovnega procesorja BIONZ X in naprednim novim algoritmom samodejnega ostrenja je ostrenje z videokamero FDR-AX700 tako hitro, natančno in prilagodljivo, kot še ni bilo z nobeno ponudbo izdelkov Handycam® doslej.

Široko območje samodejnega ostrenja

Z do 273 točkami samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem, ki gosto pokrivajo približno 84 % območja slike skladni CMOS-senzor Exmor RS™ omogoča natančno sledenje objektu skozi celoten okvir snemanja.

Odzivnost s hitrim samodejnim ostrenjem

Hitro hibridno samodejno ostrenje s slikovnim procesorjem BIONZ X omogoča učinkovito obdelavo podatkov s senzorja samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem prek obširnega območja, kar zagotavlja hitro ostrenje celo za objekte, ki se hitro premikajo.

Zanesljivo sledenje objektu

S kombinacijo branja podatkov z visoko hitrostjo in zmogljivosti obdelave ob novem algoritmu samodejnega ostrenja, ki je zasnovan posebej za snemanje filmov, je sledenje objektu natančno, zanesljivo in hitro.

Razpon globine pri sledenju s samodejnim ostrenjem

Izberite eno od petih nastavitev razpona globine pri sledenju z AF, od »1« [NARROW] za sledenje počasnih objektov, ne da bi morali preklopiti na objekte v bližini, do »5« [WIDE] za sledenje objektom, ki se premikajo hitro.
[1] WIDE [2] NARROW

Občutljivost pri preklapljanju med objekti pri AF

Pet stopenj razpona občutljivosti pri preklapljanju med objekti pri AF, od »1« [LOCKED ON], da obdržite ostrenje na enem objektu, do »5« [RESPONSIVE] za hitro preklapljanje med objekti pri ustvarjanju nove kompozicije.
[1] LOCKED ON [2] RESPONSIVE

Vrhunsko snemanje resničnosti

Tehnologija visokega dinamičnega razpona (HDR) predstavlja revolucijo na področju vizualizacije, saj razkriva bistveno širši razpon barv in svetlosti, kar zagotavlja skladnost s kakovostjo slike 4K visoke ločljivosti. Z videokamero FDR-AX700 je snemanje teh osupljivih slik HDR z zapisi Hybrid Log-Gamma (HLG) enostavno, saj ni potrebna nobena dodatna obdelava. S kablom USB enostavno priključite videokamero na Sonyjev televizor, ki je združljiv z HLG, in že se lahko prepustite uživanju.

Zasnovan za napredno filmsko produkcijo

Prevzemite nadzor nad filmsko produkcijo s širokim razponom ročnih upravljalnikov, ergonomsko oblikovanih gumbov in z zasnovo držala, dopolnjenih z velikim pregibnim gumbom za zoom za tekoče snemanje iz roke. Elektronsko iskalo visoke ločljivosti in LCD-zaslon na dotik poenostavljata izjemno natančen predogled in nadzor posnetkov. Dvojne reže za pomnilniške kartice so raznovrstne in priročne za razširjeno preklopno snemanje ali istočasno snemanje varnostne kopije.

OLED-iskalo visoke ločljivosti

Elektronsko iskalo OLED Tru-Finder™ visoke ločljivosti z 2.359.000 pikami zagotavlja visok kontrast, natančne barve in odlično vidnost tudi pri močni sončni svetlobi.

LCD-zaslon Extra Fine

LCD-zaslon na dotik Extra Fine tipa 3.5 (1.555.000 pik) ponuja čiste in živahne barve in vam omogoča, da izberete točko samodejnega ostrenja tako, da tapnete zaslon.

Večfunkcijski, izboljšan meni

Temelji na Sonyjevih profesionalnih videokamerah, zato meni ponuja hitrejši dostop do naprednih upravljalnikov in predogleda nastavitev v živo.

Funkcije kamere

Optični stabilizator SteadyShot, Videoposnetek 4K, Videoposnetek Full HD (1080p)