Akcija!

OLED 4K HDR TV sprejemnik SONY XR-48A90K 121 cm (48″)

Ta kompaktni televizor OLED s procesorjem Cognitive Processor XR™ vam ponuja povsem novo raven pristnosti iger celo v manjši velikosti.

#xr48a90k #a90k

Garancija zadovoljstva

1.549,00

Na zalogi

Darilo

BLEAFW504 Podaljšana garancija SONY TV na 5 LET

Slika in zvok naslednje generacije s kognitivno inteligenco

S procesorjem Cognitive Processor XR™ bosta ogled vsebin in zvok na višji ravni. Naš revolucionarni procesor televizorjev Sony BRAVIA XR™ reproducira vsebino na način, ki ljudem omogoča ogled vsebin in zvok, ki sta neverjetno blizu njihovemu resničnemu doživetju. Razume, kako človeško oko sliko izostri in jo navzkrižno analizira, na podlagi tega pa nato ustvari pristno globino, izjemen kontrast in čudovite živahne barve.

Dobitnik nagrade

CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree za BRAVIA CAM

CES® 2022 Innovation Awards za BRAVIA CORE

Izjemno pristna črna barva za resnično globino in teksturo

Ta televizor združuje našo ploščo OLED s tehnologijo XR OLED Contrast Pro, zato izboljša barve in kontrast na svetlih predelih, tako da lahko uživate v čistih črnih in svetlih odtenkih. Skupaj s tehnologijo Cognitive Processor XR™ izboljša kakovost slike na enak način, kot to počnejo vaše oči, zato ne boste spregledali nobene podrobnosti v svetlih in temnih odtenkih.

Zvok z zaslona, harmonija slik in zvoka

S tehnologijo Acoustic Multi-Audio™ uživate v zvoku, ki se ujema z dogajanjem na zaslonu. Visokotonci za pozicioniranje zvoka zagotavljajo harmonijo slik in zvoka in tako poskrbijo za potopitveno doživetje ob gledanju.

Z glasovnim iskanjem povejte, kaj želite gledati

Z glasovnim iskanjem hitreje poiščite priljubljene vsebine. Oddajo ali film lahko začnete gledati tako, da izgovorite naslov, ali pa ga poiščete z glasovnim iskanjem. Za začetek na upravljalniku pritisnite tipko za glas

XR Picture

Pristna črna barva za resnično globino in teksturo

S tehnologijo XR OLED Contrast Pro so barve in kontrast na svetlih predelih izboljšani za izjemno realistične slike, ki jih odlikujeta čisti črni in izjemni svetli predeli. Ta televizor OLED s temperaturnim senzorjem in ploščo z visoko svetilnostjo uporablja naš procesor Cognitive Processor XR™ za zaznavanje temperature zaslona in natančen nadzor svetlobe, tako da so hkrati osvetljene slikovne pike na svetlih predelih.

[1] Preslikava razdelilne temperature

[2] Plošča z visoko svetilnostjo

Širok barvni spekter za naravne sence in odtenke

A90K, ki vključuje Cognitive Processor XR™ in XR Triluminos Pro, reproducira več kot milijardo barvnih odtenkov s finimi razlikami iz resničnega sveta. S široko barvno lestvico in procesorjem, osredotočenim na človeka, v nasičenosti, odtenkih in svetlosti zazna barve ter zagotavlja naravne odtenke vsake podrobnosti.

Logotip za XR Colour

Obnovitev izgubljene teksture, vsa vsebina povečana na 4K

S tehnologijo XR 4K Upscaling boste uživali v razvedrilnih vsebinah v kakovosti blizu 4K, ne glede na vsebino ali vir. Cognitive Processor XR™ dostopa do podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko.

Logotip za XR Clarity

Pametna obdelava gibanja za tekoče in hitre akcije

XR OLED Motion s Cognitive Processor XR™ preprečuje zamegljenost zaradi gibanja tako, da zazna in navzkrižno analizira pomembne vizualne elemente v zaporednih kadrih. Med prvotne kadre vstavi kadre za tekočo in čisto akcijo, tudi v hitrih zaporednih sekvencah.

Logotip XR Motion

Čudovite barve z vseh zornih kotov

Gledanje televizorja s strani je zdaj enako prijetno kot s sredine. Naša samosvetleča plošča OLED ohranja dosledne in pristne barve, ne glede na to, kje gledate.

XR Sound

Zaslon je zvočnik, zvok pa natančno sledi sliki

S tehnologijo Acoustic Surface Audio+™ prihaja zvok z zaslona. Dva sprožilnika vibrirata in celoten zaslon spremenita v zvočnik ter tako ustvarita močno akustiko, ki se premika skupaj s sliko, zato slišite realistične zvoke z jasnimi in naravnimi dialogi. Osrednji globokotonec okrepi nizke tone za poglobljen kinematografski zvok.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

Logotip za XR Surround

Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo pristno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Zaslon je zvočnik, zvok pa natančno sledi sliki

S tehnologijo Acoustic Surface Audio+™ prihaja zvok z zaslona. Dva sprožilnika vibrirata in celoten zaslon spremenita v zvočnik ter tako ustvarita močno akustiko, ki se premika skupaj s sliko, zato slišite realistične zvoke z jasnimi in naravnimi dialogi. Osrednji globokotonec okrepi nizke tone za poglobljen kinematografski zvok.

Pripravljeno za 360 Spatial Sound Personalizer

Tehnologijo Dolby Atmos® lahko prilagodite tako, da združite nosljivi zvočnik SRS-NS7 in TV BRAVIA XR™ ter dobite pristen prostorski zvok. Prostorski zvok 360 lahko z izbranimi Sonyjevimi slušalkami doživite tudi prek brezžičnega oddajnika WLA-NS7 (na prodaj ločeno).

Zaslon je zvočnik, zvok pa natančno sledi sliki

S tehnologijo Acoustic Surface Audio+™ prihaja zvok z zaslona. Dva sprožilnika vibrirata in celoten zaslon spremenita v zvočnik ter tako ustvarita močno akustiko, ki se premika skupaj s sliko, zato slišite realistične zvoke z jasnimi in naravnimi dialogi. Osrednji globokotonec okrepi nizke tone za poglobljen kinematografski zvok.

Funkcije za igre

Kompakten TV za igričarje, pristna slika in zvok

Kompakten zaslon A90K s pristno sliko OLED in zvokom s procesorjem Cognitive Processor XR™ je idealen zaslon za igranje iger. Združljiv je z različnimi igralnimi funkcijami, vključenimi v HDMI 2.1, zato vas čaka vznemirljiva igralna izkušnja.

4K/120 sličic/s

S HDMI 2.1 lahko igrate z do 120 sličic/s v združljivih igrah, zato se lahko lotite vsakega izziva pri strelskih, športnih in visokozmogljivih igrah. Uživajte v igranju iger brez motenj z 8,5 ms zakasnitvijo vnosa in posebnim igralnim načinom..

Auto Low Latency Mode (ALLM)

Z načinom Auto Low Latency Mode v standardu HDMI 2.1 TV BRAVIA zazna priklopljeno konzolo in samodejno preklopi na način nizke zakasnitve. Uživali boste v odzivnem načinu igranja brez motenj – nepogrešljivo za hitre in intenzivne igre.

Spremenljiva hitrost osveževanja (VRR)/s

S tehnologijo Variable Refresh Rate v HDMI 2.1 se BRAVIA izogne zakasnitvam prikaza. Ta televizor dinamično prilagodi hitrost osveževanja zaslona, da se uskladi s hitrostmi sličic igralne naprave in zagotovi tekoče igranje iger.

Privoščite si še bolje doživetje ob gledanju, optimizirano s kamero BRAVIA CAM

Povežite svoj televizor BRAVIA XR s kamero BRAVIA CAM, ki je na prodaj ločeno, in uživajte v še bolj potopitvenem doživetju ob gledanju. Kamera BRAVIA CAM zazna vaš položaj v sobi in vašo oddaljenost od televizorja, na podlagi tega pa nato optimalno prilagodi nastavitve zvoka in slike. Zvok je čist, svetlost slike pa je prilagojena vašemu okolju gledanja.

Nov način uživanja ob gledanju TV-ja s kamero BRAVIA CAM

S kamero BRAVIA CAM imate vedno najboljši sedež v dvorani. Zazna vašo lokacijo ter temu primerno optimizira sliko in zvok. Na voljo so tudi upravljanje s kretnjami in druge nove izkušnje.

Videoklepeti s prijatelji in sorodniki na velikem zaslonu

Povežite se s prijatelji in družino na velikem zaslonu. Popestrite si zabavo tako, da TV povežete s kamero BRAVIA CAM.

Zasnova

Vsestranski koncept zasnove z eno ploščo vas postavi sredi dogajanja

Minimalistična zasnova z eno ploščo s kovinsko površino vas ponese v vaše priljubljene filme in igre. Z vsestranskim nastavljivim stojalom lahko ta kompaktni televizor OLED postavite na polico ali namizje in ga uporabljate kot televizor ali kot idealen zaslon za igre.

Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

Nastavljivo stojalo za namizja

Dvosmerno stojalo s standardno nastavitvijo za optimalno sliko ali z nastavitvijo z zvočniškim modulom za idealno postavitev zvočnega sistema. S prilagodljivim stojalom lahko televizor uporabite tudi kot igralni zaslon na namizju.

Aluminijasta osrednja plošča, naročje luksuza

Naše stojalo s kovinsko površino je zasnovano tako, da se zlije s televizorjem, prostoromin in opremo v njem.

Kovinska enotna površina za potopitveni ogled

Vrhunski kovinski okvir je izjemno tanek, zato se vaše oči naravno osredotočajo na sliko, ne pa na okolico.

Glejte Netflix v studijski kakovosti s samodejno optimizirano vsebino

Uživajte v vsebinah storitve Netflix v vrhunski kakovosti, kot si jo je zamislil ustvarjalec. Način Netflix Adaptive Calibrated Mode, razvit posebej za vsebino storitve Netflix, deluje skupaj s funkcijo optimizacije okoliške svetlobe televizorja BRAVIA XR in vas posrka v vaše najljubše oddaje, saj optimizira svetlost slike glede na osvetlitev prostora.

Optimizacija slik za vse vaše priljubljene vsebine

Vsebina, kot si je to zamislil ustvarjalec. Z načinom BRAVIA CORE Calibrated se vsi filmi, vključno s filmi IMAX Enhanced™, samodejno prilagodijo optimalnim nastavitvam slike in ustvarijo resnično izjemno izkušnjo gledanja filmov doma.

Vrsta TV

Velikost diagonale

Tehnologija panela

,

Slika in zvok

, , , , , , , , , , , , , ,

Oblika

,

Uporabniška izkušnja

, ,