OLED 4K HDR TV sprejemnik SONY KD-65AG9 164 cm (65″)


Oglejte si, kako na tem televizorju 4K HDR z zaslonom OLED, procesorjem Picture Processor X1™ Ultimate in zvokom Acoustic Surface Audio+™ oživi režiserjeva vizija.

PODALŠAJTE SI GARANCIJO Z BLEAFW506 IZ 2 NA 5 LET –>

#KD65Ag9 #Ag9

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

2.999,99

ali

€125,00 x 24

Ni na zalogi

Glavne značilnosti

Oglejte si podrobnosti, kot si jih je zamislil ustvarjalec

Združili smo svoj najzmogljivejši procesor za slike X1™ Ultimate in tehnologijo Pixel Contrast Booster™ in svojo edinstveno filozofijo MASTER Series ter na briljanten način oživili ideje ustvarjalcev tako, kot so si to zamislili.

Slika in zvok v popolni harmoniji

Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo.

Vrhunski realizem

 Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.

Najvišja raven kontrasta OLED v vsaki barvi

 Televizor OLED s pomočjo tehnologije Picture Processor X1™ Ultimate združuje globoko črno barvo in naravno barvo OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster™, ter tako zagotavlja vrhunski barvni kontrast pri visoki svetilnosti. Gledana vsebina oživi z natančnimi podrobnostmi in živimi barvami.

Sound-from-Picture Reality™

 Tehnologija Acoustic Surface Audio+™ poskrbi, da pride zvok do vas iz različnih smeri, podobno kot v koncertnih dvoranah. Dva sprožilnika in dva zmogljiva globokotonca nudijo večdimenzionalni zvok, s katerim se lahko potopite v popolnoma novo razvedrilno doživetje.

Ključni dejavnik osupljivega zvoka

Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.

Studijska kakovost umerjenega načina za Netflix

Način je bil posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, ki je enakovredna kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Umerjeni način za Netflix zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

 

Začnite z enim samim gumbom

Sonyjevi televizorji so opremljeni z Netflixovim gumbom, tako da lahko začnete pretakati vsebine že z enim klikom.

Oglejte si napovednik

Poskusite en mesec brezplačno

Glejte TV-oddaje, filme in Netflixove originalne vsebine na Sonyjevih televizorjih. Uživajte ob odličnih oddajah brez oglasov, skritih plačil in sklepanja pogodb. Odločite se za brezplačen preskus, ki ga lahko kadar koli odpoveste.

Prijavite se na NetFlix.com

Uživajte kot v kinu

Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Video z Dolby Vision

 

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS™ reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Tik ob zidu, kot umetniška slika

Pritrdite televizor na zid. Tesno se ga oprijema, kot slika, in se lepo sklada z vsakim prostorom.

Skriti in pospravljeni kabli

Z namenskim priloženim držalom lahko kable lepo skrijete v stojalo.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, o katerih sanjate, najdete tako hitro, kot govorite. Ta pametni televizor Android 4K se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem za takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov

Vrsta TV

OLED 4K HDR

Velikost zaslona

65''

Tehnologija panela

OLED

Slika in zvok

Acoustic Surface Audio, Kontrast OLED, Osveževanje MotionFlow XR, Procesor X1 ultimate, Triluminos

Oblika

Zasnova z eno ploščo in funkcijo Acoustic Surface

Uporabniška izkušnja

Android TV, Glasovni daljinski upravljalnik

Letnik

2019