Akcija!

HD Ready TV sprejemnik SONY KDL-32RD430B 80 cm (32″)

Visoka ločljivost dodatnega sijaja – Ob vsakem vklopu uživajte v osupljivem prizoru – s tehnologijo za obdelavo slike, ki presega Full HD, in izjemno jasnim zvokom.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

349,99 332,49

ali

€13,85 x 24

Na zalogi

X-Reality™ PRO: Ponovno odkrijte vse podrobnosti

Odkrijte razburljivi svet vrhunske jasnosti v vsaki vsebini. Zmogljivi mehanizem za obdelavo slik čudovito izboljša vsako slikovno piko, posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Uživajte v slikah z močno zmanjšanim šumom v vsaki vsebini.

Full HD 1080p2

Pri vsem razvedrilu uživajte v sliki Full HD 1080p. Od plošč Blu-ray Disc™ do TV-storitev in fotografij v pametnem telefonu – vse si lahko ogledate v popolnoma jasni sliki na velikem zaslonu tega televizorja BRAVIA.

Upravljanje kablov

Zaradi strukture s ploščo za skrite kable so kabli vedno popolnoma skriti. Vsi kabli so popolnoma zakriti za ploščo in so napeljani po osrednjem delu stojala, zato je vse videti urejeno.

Predvajanje različnih formatov prek USB-ja

Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo – enostavno priključite in začnite.

Z načinom fotookvirja poslušajte svoje fotografije

Televizor spremenite v ogromen fotookvir. Povežite ga z osebno napravo in si zbirko fotografij oglejte s številnimi privlačnimi diaprojekcijami, prikazom ure in koledarja ter vklopnim časovnikom. Dodajte zvok z radiem ali shranjenimi skladbami.

Motionflow™ XR zagotavlja tekočo sliko

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Tanka zasnova

Zaslon ima tanek okvir s poudarki in majhnimi robovi, zato se lahko osredotočite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence

BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z “vzorčenjem” frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB 5

Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

Velikost zaslona

<102cm (<40 palcev)

Tehnologija panela