Akcija!

Full HD TV sprejemnik SONY KDL-40WD650B 102 cm (40″)

Garancija zadovoljstva

553,75 526,06

ali

€21,92 x 24

Na zalogi

X-Reality™ PRO: Ponovno odkrijte vse podrobnosti

Odkrijte razburljivi svet vrhunske jasnosti v vsaki vsebini. Zmogljivi mehanizem za obdelavo slik čudovito izboljša vsako slikovno piko, posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Uživajte v slikah z močno zmanjšanim šumom v vsaki vsebini.

Full HD 1080p2

Pri vsem razvedrilu uživajte v sliki Full HD 1080p. Od plošč Blu-ray Disc™ do TV-storitev in fotografij v pametnem telefonu – vse si lahko ogledate v popolnoma jasni sliki na velikem zaslonu tega televizorja BRAVIA.

Upravljanje kablov

Zaradi strukture s ploščo za skrite kable so kabli vedno popolnoma skriti. Vsi kabli so popolnoma zakriti za ploščo in so napeljani po osrednjem delu stojala, zato je vse videti urejeno.

Predvajanje različnih formatov prek USB-ja

Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo – enostavno priključite in začnite.

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® brezžično dostopajte do odličnega razvedrila

Enostavno povežite z domačim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu iščete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžičnega domačnega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

Motionflow™ XR zagotavlja tekočo sliko

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Tanka zasnova

Zaslon ima tanek okvir s poudarki in majhnimi robovi, zato se lahko osredotočite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence

BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z “vzorčenjem” frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB 5

Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

YouTube: Spletne videoposnetke predvajajte na velikem zaslonu

Zaženite aplikacijo YouTube ter si najnovejše glasbene in viralne videoposnetke oglejte na velikem zaslonu televizorja. Lahko se prijavite za dostop do seznamov predvajanja in si ogledate svoje naročnine.

Pametni telefon na velikem zaslonu

Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu predvajate s televizorjem Sony5. Spomine si s sorodniki in prijatelji oglejte na velikem zaslonu.

Shranite trenutek z aplikacijo Photo Sharing Plus

Vsakdo lahko deli tiste posebne spomine na velikem zaslonu. Do deset ljudi v prostoru lahko brezžično pošlje fotografije in kratke videoposnetke iz pametnega telefona4 v televizor BRAVIA in uživa v izbrani glasbi v ozadju. Televizor ustvari celo lastno namensko omrežje Wi-Fi®, kar je idealno za goste.

Velikost zaslona

102 cm (40 palcev)