Akcija!

4K TV HDR sprejemnik SONY KD-65XF7596B 164 cm (65″) – Android TV

Prepustite se novim oblikam razvedrila s tem televizorjem 4K HDR in funkcijo Android TV. S pametno funkcijo “Vstavi in poženi” lahko v več napravah zlahka daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

#KD65XF7596 #XF75

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

1.039,00 987,05

ali

€41,13 x 24

Na zalogi

Pripravite se na razvedrilo

Oglejte si, kako smo v televizorju Android TV™ združili tehnologijo 4K HDR in tehnologijo višanja ločljivosti, da bi zagotovili čudovito podrobno sliko pri vseh vsebinah, ki jih gledate

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

Tehnologija 4K X-Reality PRO poskrbi, da je vsaka ločljivost slike povišana bližje kakovosti 4K, kar omogoča kristalno jasne slike. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, s tem pa lahko uživate v še več podrobnostih v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Odkrijte vrhunsko zabavo z ločljivostjo 4K HDR

S tem televizorjem lahko vznemirljivost filmov in iger izkusite v ločljivosti 4K HDR. Omogoča obdelavo različnih oblik HDR, med drugim HDR in Hybrid Log-Gamma.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation®

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami..

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje za ta 4K HDR TV z Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj.

Ustvarjen za poslušanje

Zvok je prav tako življenjski kot slika. V načinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s čustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo in govor slišali jasneje in natančneje.

Pametnejša izkušnja uporabe pametnega telefona

Vse priljubljene vsebine prenesite v pametni telefon ali na gonilnik USB ter uživate v izjemno lepem podrobnem prikazu teh vsebin na velikem televizijskem zaslonu. S pametno funkcijo “Vstavi in poženi” lahko v več napravah zlahka daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah.

Videovodič

Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

Skrijte kable in kar najbolj izkoristite prostor. Ta tanek televizor 4K HDR obdaja ozek okvir s površino, podobno aluminijasti, zato je videti lep in se prilega vašemu bivalnemu prostoru. Kabli so modro skriti in zaščiteni na sprednjem delu televizorja.

(1) Ozek okvir

Zaslon obdaja tanek, ozek okvir, ki poveča vidno polje.

(2) Upravljanje kablov

Kable skrijte v stojalo in jih pritrdite s posebnim držalom.

(3) Aluminijasta površina

Zaradi čudovite aluminijaste površine ima TV vrhunski videz.

(4) Sprednji del brez kablov

Kable iz digitalnih sprejemnikov in Blu-Ray predvajalnikov skrijte znotraj edinstvenega stojala.

Vrsta TV

LED 4K HDR

Velikost zaslona

164 cm (65 palcev)

Tehnologija panela

Edge LED

Slika in zvok

Live Colour™, Osveževanje MotionFlow XR 400 Hz, Procesor 4K Reality PRO

Oblika

Tanek aluminijast okvir

Uporabniška izkušnja

Android TV, Glasovni daljinski upravljalnik

Energijka nalepka

A+, 107W, 147kWh