4K TV HDR sprejemnik SONY KD-55XG9505B 139 cm (55″)

S tem televizorjem 4K HDR s tehnologijo Picture Processor X1™ Ultimate se vam odpre svet osupljivih podrobnosti in barv. Najnovejša tehnologija Acoustic Multi-Audio™ omogoča, da se slike do popolnosti ujemajo z zvokom.

 

#KD55XG9505 #XG95

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

1.199,00

Na zalogi

Full Array LED

VEČ LUČI LED, VEČ SVETLOSTI, VEČJI KONTRAST

Slika in zvok v popolni harmoniji

Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo.

Vrhunski realizem

 Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična

Sound-from-Picture Reality™

 Na zadnji strani televizorja sta v zvočnike s cevastim bas refleksom z našim sistemom Acoustic Multi-Audio™ dodana dva visokotonca, ki poskrbita za razporeditev zvoka in zagotavljata Sound-from-Picture Reality™. Ob natančni usklajenosti dogajanja in zvoka postane vaše doživetje ob gledanju toliko popolnejše.

Velik zaslon, dinamična izkušnja

Ta televizor Sony 4K HDR TV je namenjen spektakularnemu ogledu na velikem zaslonu. Z izjemnimi slikami stopite v središče dogajanja.

Živahni barvni odtenki z vseh zornih kotov gledanja

Na tem širokokotnem televizijskem zaslonu so barve živahne, kot iz resničnega sveta, celo s strani. Naša tehnologija X-Wide Angle zvesto reproducira sence in odtenke na zaslonu TRILUMINOS™, ki jih ne spregledate z nobenega kota gledanja.

Popolnoma jasna slika vsakega premika

Naša tehnologija X-Motion Clarity™ skrbi za nemoten in jasen prikaz hitrih prizorov. Premikajoče se slike so natančno nadzorovane, kar zmanjšuje zamegljenost. Tudi med prizori s hitro premikajočimi se motivi ostane slika jasna in enako svetla.

Podrobnost, razkrita z izjemnim kontrastom

Uživajte v nočnih posnetkih z lučmi in črnimi odtenki. Kontrast šestkrat presega kontrast običajnih LED-televizorjev, pa so temni prizori na zaslonih 4K Ultra HD s tehnologijo X-tended Dynamic Range™ PRO temnejši, svetli prizori pa svetlejši.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS™ reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Odkrijte vrhunsko zabavo z ločljivostjo 4K HDR

S tem televizorjem lahko vznemirljivost filmov in iger izkusite v ločljivosti 4K HDR. Omogoča obdelavo različnih oblik HDR, med drugim HDR in Hybrid Log-Gamma.

Spremenite izkušnjo gledanja vsebin s tehnologijo Dolby Vision™

Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnejšimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko doživetje.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation®

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami..

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje za ta 4K HDR TV z Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj.

Vrsta TV

Full Array LED 4K HDR

Velikost zaslona

139 cm (55 palcev)

Tehnologija panela

Edge LED

Slika in zvok

Acoustic Multi-Audio, Kontrast XDR kontrast 6x-4, Procesor X1 ultimate, Triluminos, X-Motion Clarity

Oblika

Tanek aluminijast okvir

Uporabniška izkušnja

Android TV, Glasovni daljinski upravljalnik

Energijska nalepka

B, 145W, 201kWh