Akcija!

4K TV HDR sprejemnik SONY KD-55XF8505 139 cm (55″)


Več podrobnosti, še bolj pristno, bolj resnično – Predstavljajte si, da ste med valovi in čakate, da se val prelomi nad vami. Procesor 4K HDR Processor X1 neverjetno pristno reproducira vsak vzorec in teksturo, ki se ustvari med penjenjem.

PODALŠAJTE SI GARANCIJO Z BLEAFW503 IZ 2 NA 5 LET –>

#KD55XF8505 #KD55XF8577 #KD55XF8596 #XF85

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

879,99 747,99

ali

€31,17 x 24

Na zalogi

Vse, kar gledate, je prikazano z ostrino in natančnostjo

Oglejte si, kako smo združili procesor ter tehnologiji višanja ločljivosti in reprodukcije barv, da bi vam s tem televizorjem z velikim zaslonom zagotovili izjemno realistično razvedrilo s kakovostjo 4K HDR.

En čip, neverjetno resnično

Naš procesor 4K HDR Processor X1™ s tehnologijama predmetno usmerjene prenovitve slike HDR in Super Bit Mapping™ 4K HDR reproducira boljšo globine, teksture in naravne barve. Pri višjih ravneh osvetlitve so barve čiste, zato so slike izjemno pristne.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

Tehnologija 4K X-Reality PRO poskrbi, da je vsaka ločljivost slike povišana bližje kakovosti 4K, kar omogoča kristalno jasne slike. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, s tem pa lahko uživate v še več podrobnostih v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

Odkrijte vrhunsko zabavo z ločljivostjo 4K HDR

S tem televizorjem lahko vznemirljivost filmov in iger izkusite v ločljivosti 4K HDR. Omogoča obdelavo različnih oblik HDR, med drugim HDR in Hybrid Log-Gamma.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation®

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami..

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje za ta 4K HDR TV z Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj.

Vrsta TV

LED 4K HDR

Velikost zaslona

več kot 121+ cm (55'')

Tehnologija panela

Edge LED

Slika in zvok

Osveževanje MotionFlow XR 800 Hz, Procesor X1, Triluminos

Oblika

Tanek aluminijast okvir

Energijska nalepka

A

Uporabniška izkušnja

Android TV, Glasovni daljinski upravljalnik