Akcija!

4K TV HDR sprejemnik SONY KD-49XG8396B 123 cm (49″)


Vse, kar gledate, je pristnejše s tem televizorjem 4K HDR s procesorjem 4K HDR X1™, višanjem ločljivosti 4K X-Reality™ PRO in zaslonom TRILUMINOS Display, ki ga odlikujejo živahne barve, kot iz resničnega sveta.

PODALŠAJTE SI GARANCIJO Z BLEAFW503 IZ 2 NA 5 LET –>

#KD49XG8396 #XG83

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

791,99 673,99

ali

€28,08 x 24

Na zalogi

En čip, neverjetno resnično

Naš HDR 4K-procesor X1™ s tehnologijama predmetno usmerjene prenovitve slike HDR in Super Bit Mapping™ HDR reproducira boljšo globino, teksture in naravne barve. Pri višjih ravneh osvetlitve so barve čiste, zato so slike izjemno pristne.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

S tehnologijo 4K X-Reality™ PRO je ločljivost slik povišana bližje resnični kakovosti 4K, zato so slike izjemno jasne. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena ter razkriva še več podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS™ reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Glejte Netflix v 4K HDR

Z naročniškim paketom Premium za Netflix si lahko Lost in Space v 4K HDR ogledate že danes. Za člane bo v prihodnjih mesecih na voljo več vsebin HDR.

Začnite z enim samim gumbom

Sonyjevi televizorji so opremljeni z Netflixovim gumbom, tako da lahko začnete pretakati vsebine že z enim klikom.

Oglejte si napovednik

Poskusite en mesec brezplačno

Glejte TV-oddaje, filme in Netflixove originalne vsebine na Sonyjevih televizorjih. Uživajte ob odličnih oddajah brez oglasov, skritih plačil in sklepanja pogodb. Odločite se za brezplačen preskus, ki ga lahko kadar koli odpoveste.

Prijavite se na Netflix.com

Privlačen iz vseh zornih kotov

Ta televizor 4K HDR odlikuje čista, minimalistična zasnova, zato se lahko povsem posvetite tistemu, kar je pomembno – sliki.

Skriti in pospravljeni kabli

Z namenskim priloženim držalom lahko kable lepo skrijete v stojalo.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, najdete tako hitro, kot lahko govorite. Z naprednim glasovnim upravljanjem tega Sonyjevega televizorja Android TV™ si lahko takoj ogledate filme in TV-oddaje iz aplikacij ali oddaj.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Ta funkcija je na voljo na TV-zaslonih, večjih od 55 palcev.

Vrsta TV

LED 4K HDR

Velikost zaslona

več kot 121+ cm (55'')

Tehnologija panela

Edge LED

Slika in zvok

Osveževanje MotionFlow XR 800 Hz, Procesor X1, Triluminos

Oblika

Tanek aluminijast okvir

Uporabniška izkušnja

Android TV, Glasovni daljinski upravljalnik

Energijska nalepka

A, 88W, 122 kWh