4K TV HDR sprejemnik SONY KD-43XG8396B 108 cm (43″)

Vse, kar gledate, je pristnejše s tem televizorjem 4K HDR s procesorjem 4K HDR X1™, višanjem ločljivosti 4K X-Reality™ PRO in zaslonom TRILUMINOS Display, ki ga odlikujejo živahne barve, kot iz resničnega sveta.

 

#KD43XG8396 #XG83

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

999,00

Na zalogi

En čip, neverjetno resnično

Naš HDR 4K-procesor X1™ s tehnologijama predmetno usmerjene prenovitve slike HDR in Super Bit Mapping™ HDR reproducira boljšo globino, teksture in naravne barve. Pri višjih ravneh osvetlitve so barve čiste, zato so slike izjemno pristne.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti v 4K

S tehnologijo 4K X-Reality™ PRO je ločljivost slik povišana bližje resnični kakovosti 4K, zato so slike izjemno jasne. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena ter razkriva še več podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS™ reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Glejte Netflix v 4K HDR

Z naročniškim paketom Premium za Netflix si lahko Lost in Space v 4K HDR ogledate že danes. Za člane bo v prihodnjih mesecih na voljo več vsebin HDR.

Začnite z enim samim gumbom

Sonyjevi televizorji so opremljeni z Netflixovim gumbom, tako da lahko začnete pretakati vsebine že z enim klikom.

Oglejte si napovednik

Poskusite en mesec brezplačno

Glejte TV-oddaje, filme in Netflixove originalne vsebine na Sonyjevih televizorjih. Uživajte ob odličnih oddajah brez oglasov, skritih plačil in sklepanja pogodb. Odločite se za brezplačen preskus, ki ga lahko kadar koli odpoveste.

Prijavite se na Netflix.com

Privlačen iz vseh zornih kotov

Ta televizor 4K HDR odlikuje čista, minimalistična zasnova, zato se lahko povsem posvetite tistemu, kar je pomembno – sliki.

Skriti in pospravljeni k