Akcija!

Sistem za domači kino Blu-ray™ SONY BDV-N9200WB

5.1-kanalni sistem za domači kino z zvokom visoke ločljivosti

Pričarajte si kinematografsko vzdušje v svoji dnevni sobi s sistemom BDV-N9200W. Uživajte v gledanju pristnih podrobnosti najljubših filmov, zahvaljujoč višanju ločljivosti na 4K in prehodu. S 5.1-kanalnim prostorskim zvokom in zvočniki Magnetic Fluid bo oživelo vse, od eksplozij do šepeta, zvok visoke ločljivosti pa vas bo približal izvirnemu posnetku.

#bdvn9200 #bdvn

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

999,00 949,05

ali

€39,54 x 24

Ni na zalogi

Zvok visoke ločljivosti – glasba, kot si jo je zamislil izvajalec

Zvok visoke ločljivosti analogni zvok pretvarja v digitalnega hitreje in natančneje kot CD-ji. Kakovost zvoka visoke ločljivosti je 24 bitov/96 Hz, zato zajame več podrobnosti in odtenkov glasbe. Skladbe poslušajte v vrhunskem zvoku in natanko tako, kot so bile posnete.

Digital Sound Enhancement Engine za jasnejšo glasbo

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) kakovost zvoka poviša nad kakovost CD-jev. S Sonyjevimi algoritmi obnovi harmonije in prefinjene glasbene odtenke, ki se izgubijo pri stiskanju zvočnih datotek, zato lahko uživate v zvoku ločljivosti, ki je po kakovosti bližje originalnemu posnetku.

Digitalni ojačevalnik S-Master HX predvaja vse tone

Pri standardnih ojačevalnikih je potrebna večkratna pretvorba digitalnih signalov v analogne, kar vpliva na kakovost. Sonyjev ojačevalnik S-Master HX je 100 % digitalen in zagotavlja nepopačen mogočen zvok. Procesor digitalnega signala (DSP) analizira digitalne datoteke. Nato ojačevalnik S-Master HX signal pretvori v analogni val, ki se po kakovosti približa zvoku visoke ločljivosti. Signal nato preide nizkoprepustni filter (LPF) za natančno reprodukcijo zvoka.

Ustvarjeno za zvok ClearAudio+

Sonyjev edinstveni način ClearAudio+ optimira zvočne formate in samodejno prilagaja zvočne nastavitve televizorja za pristne zvočne užitke. To zagotavlja glasbo, govor in prostorske učinke višje ločljivosti in boljše jasnosti vseh vsebinah.

Zvočniki Magnetic Fluid predvajajo mogočnejši zvok in zasedejo manj prostora

Tehnologija Magnetic Fluid, ki je bila prvotno razvita za vesoljski program NASA, je Sonyjeva inovacija za domače zvočne sisteme. Namesto blažilnika je uporabljena magnetna tekočina, ki zmanjšuje razmik med glasovno tuljavo in opno; to zagotavlja boljši prenos signala, manj popačenja in manjši zvočnik.

5.1-kanalni prostorski zvok in moč RMS

Uživajte v izjemnem zvoku iz 5 zvočnikov in zmogljivega globokotonca, ki ustvarjajo vrhunski prostorski zvok, ki razkrije vse podrobnosti. Skupna izhodna moč 1200 W RMS zadostuje za predvajanje mogočnega zvoka.

Super visokotonci za jasen zvok

Z namestitvijo super visokotoncev WD na sprednjo in zgornjo stran vsakega zvočnika smo ustvarili veliko zvočno polje, ki je kakovostno v celem območju. Visokofrekvenčni toni so reproducirano jasno in podrobno kot zvok visoke ločljivosti.

Nizkotonec s celično membrano, ojačano s sljudo

Večina zvočnikov uporablja papirnate membrane, ki se sčasoma upognejo in poslabšajo, kar popači zvok. Nizkotonec s celično membrano, ojačano s sljudo, je močnejši in trpežnejši kot zvočniki iz običajnih materialov. Zato svojo obliko ohrani tudi pri premikanju pri visokem pritisku in veliki hitrosti, kar zagotavlja širši frekvenčni razpon, boljšo odzivnost in jasnejši zvok.

Višanje ločljivosti na 4K za pristno in jasno sliko

Višanje ločljivosti na 4K zagotavlja štirikrat več podrobnosti kot pri Full HD. Čip v predvajalniku Blu-ray Disc™ standardne video vire, kot so 480p, 720p, in 1080p, pretvori v signal, ki je po kakovosti bližje ločljivosti 4K (3840 x 2160). Zato ima slika kar osem milijonov slikovnih pik, zaradi česar je ostrejša in podrobnejša. Zagotavlja reprodukcijo živahnih barv ob nezmanjšanih svetlosti, odtenkih in nasičenosti, zaradi višje kakovosti slike pa lahko sedite bližje zaslonu in uživate v širšem vidnem polju.

Miracast™ omogoča enostavno izmenjavo vsebin

Zaslon pametnega telefona prezrcalite na televizor ter predvajajte filme, videoposnetke in fotografije. Z napravo NFC se enostavno dotaknite sistema BDV-N9200W in v trenutku vzpostavite brezžično povezavo s storitvijo Miracast.

Poslušanje z enim dotikom za hitro pretakanje glasbe

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. S pametnim telefonom ali drugo napravo* s podporo za NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju in začnite s pretakanjem glasbe. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Naprave lahko združite tudi ročno v nastavitvah za Bluetoothstyle name=”sup”®/style. *Oglejte si združljive naprave

Združite glasbo z aplikacijo SongPal

Z aplikacijo SongPal lahko enostavno in intuitivno nadzirate predvajanje. Enostavno jo namestite na mobilni telefon za upravljanje predvajanja, nastavitev naprave in drugih funkcij – vse z eno aplikacijo. Upravljate lahko celo spletne storitve, kot sta Spotify in Pandora. Upravljanje pretakanja omogočite na več napravah, da to ne bo prekinjeno, če se baterija telefona izprazni.

Digital Music Arena vas preseli na koncert v živo

S tehnologijo Digital Music Arena, ki zagotavlja mogočen zvok, lahko v svojem domu uživate v akustiki londonske arene O2. Inženirji s časovno razširjenimi impulznimi signal (Sonyjev edinstveni zvočni signal visoke ločljivosti), posnetimi z 8-točkovnim mikrofonom, lahko uporabijo algoritme in natančno reproducirajo zvočno polje arene. Rezultat: edinstveno doživetje zvoku v slogu arene v dnevnem prostoru.

Z nogometnim načinom se počutite, kot bi tudi sami bili na tekmi

Doma si pomembno tekmo oglejte v nogometnem načinu, pri katerem je uporabljena akustika brazilskega nogometnega stadiona. S pritiskom na gumb okrepite navijanje množice ali odstranite komentar in v tekmi uživajte natanko tako, kot želite.

Prostor popestrite z osvetljenimi zvočniki

Elegantni beli sistem BDV-N9200W zvok dopolnjuje z osupljivimi svetlobnimi učinki. 48 vgrajenih LED-lučk je samodejno sinhroniziranih z glasbo in videoposnetki, prijetno vzdušje pa lahko ustvarjate tudi z vnaprej programiranimi vzorci.

Sony Entertainment Network za glasbo na zahtevo

S številnimi spletnimi glasbenimi storitvami, kot je Sony Entertainment Network, lahko enostavno dostopate do najnovejših skladb. Odkrivajte in pretakajte na tisoče skladb, albumov in izvajalcev, starih in novih. Razpoložljivost storitev na zahtevo je odvisna od regije.

Višanje ločljivosti na 3D zagotavlja živahno sliko

Predvajalnik priključite na 3D-televizor HD in si filme 3D Blu-ray Disc™ oglejte v polni visoki ločljivosti. S predvajalnikom Blu-ray Disc™ lahko predvajate tudi DVD-je in ločljivost 2D-filmov povišate na simulirano 3D za boljše užitke.

Izboljšajte zvok z 9.1-kanalnim načinom Cinema Studio

Z inovativno tehnologijo uživajte v bogatem prostorskem zvoku. Cinema Studio natančno simulira sistem z 9.1-kanalnim prostorskim zvokom iz priloženih 5.1-kanalnih zvočnikov. Z virtualnim dodajanjem dveh zadnjih zvočnikov in namestitvijo dveh “visokih” zvočnikov nad sprednje zvočnike je zvok mogočnejši in bolje napolni ves prostor.

Dolby® TrueHD zagotavlja najboljši zvok

Dolby® TrueHD za zvok neprekosljive kakovosti pri filmih in glasbi zagotavlja zvok povsem brez izgube kakovosti. Z reprodukcijo zvoka, ki je identičen originalnemu studijskemu zvoku, zagotavlja neprekosljivo pristen zvok pri predvajanju plošč Blu-ray Disc™ in DVD ter prenesenih vsebinah.

Poslušajte ponoči z nočnim načinom

Z nočnim načinom ne preslišite nobene besede, saj zagotavlja optimalen zvok, ko morate biti tiho. Ko vklopite nočni način, ta izboljša zvočne učinke in govor, zato so jasnejši, ko morate zvok predvajati pri nizki glasnosti.

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray

Domači kino zvočniki

Sistemi vse v enem

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Sistem za domači kino Blu-ray™ SONY BDV-N7200WB

  Akcija! 749,99 712,49

  €29,69 x 24

  Beri dalje
 • Sistem za domači kino Blu-ray™ SONY BDV-N5200WB

  Akcija! 569,99 541,49

  €22,56 x 24

  Beri dalje
 • Blu-Ray hišni kino SONY BDV-E6100

  Akcija! 479,99 455,99

  €19,00 x 24

  Dodaj v košarico