Akcija!

Sistem za domači kino Blu-ray™ SONY BDV-N5200WB

Digitalni ojačevalnik S-Master za čist zvok. Z nogometnim načinom uživajte v vzdušju nogometnega stadiona. ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo. NFC za enostavno povezavo Bluetooth z enim dotikom (naprave Xperia). Wi-Fi z DLNA za pretakanje glasbe.

#bdvn5200, #bdvn

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

569,99 541,49

ali

€22,56 x 24

Ni na zalogi

Pametni telefon na velikem zaslonu

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom NFC se dotaknite sistema za domači kino ter videoposnetke, fotografije in druge vsebine prezrcalite na televizor.

Enostaven spletni dostop z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi

Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi pretakajte vsebine iz interneta ali svojega domačega brezžičnega omrežja ter vzpostavite povezavo z drugimi napravami DLNA. Bluetooth omogoča preprosto brezžično povezovanje, zato lahko brez težav uživate v svojih filmih in glasbi.

Zatopite se v zvok

5.1-kanalni prostorski zvok visoke ločljivosti prostor napolni z bogatim in pristnim zvokom za vse vrste razvedrila, tudi pri pretakanju spletnih vsebin.

Najboljša slika za vaše filme

Priložen 3D-predvajalnik Blu-ray Disc™ vam nudi sliko najvišje kakovosti za vse vaše filme. Predvajajte svojo zbirko DVD-jev s sliko, ki je izboljšana skoraj do kakovosti HD, ali uživajte v filmih Blu-ray in 3D Blu-ray s tekočo in pristno sliko Full HD in 3D.

Doživite vzdušje nastopa v živo

Z nogometnim načinom se počutite, kot bi tudi sami bili na tekmi v živo. Zvok je prilagojen tako, da jasno in glasno slišite hrumenje množice. S tehnologijo Digital Music Arena pa lahko doživite koncert v prvi vrsti, saj reproducira akustiko londonske arene O2 v vašem domu.

Najboljše spletne vsebine na televizorju

Brskajte po spletnih vsebinah. Hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali in poslušajte najljubše skladbe.

Domači kino zvočniki

Sistemi vse v enem

Vrsta predvajalnika

Predvajalniki Blu-Ray