Akcija!

7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino SONY STR-DN1080

Nadgradite sistem za domače razvedrilo z rešitvijo STR-DN1080, ki vključuje Dolby ATMOS in DTS: X-podpora. S prilagodljivimi in fantomskimi zvočniškimi rešitvami lahko ustvarite svoj poln zvočni sistem. HDMI s podporo za 4K in HDR podpira najnovejše slikovne standarde, vključno z zaščito vsebin HDCP 2.2 za vsebine 4K. #STRDN1080

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

809,99 769,49

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 16,02 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 16,02 €
Odplačati želim čim prej
6 x 128,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 128,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Na zalogi

Hitri pregled najpomembnejših funkcij

Dolby Atmos

Spoznajte novosti na področju kinematografskega zvoka s podporo Dolby Atmos.

DTS-X

Prilagodljiv, objekten zvok, ki zagotavlja pristen prostorski zvok s podporo DTS-X.

Vestno podajanje umetnikovega namena

Napredni digitalni format za neprekosljiv zvok visoke ločljivosti.

Vrhunsko doživetje ob gledanju v 4K

Združljivo z najnovejšimi standardi Ločljivosti 4K HDR in širokega barvnega spektra.

Prilagodljivi zvočniki

S prilagodljivimi rešitvami za zvočnike lahko virtualno prestavite zvok tako, da ustreza prostoru v katerem ste.

Fantomski zvočniki

Nastavitev fantomskega zadnjega zvočnika posnema 7-kanalni prostorski zvok.

Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Raznovrstnost. Prefinjenost. Zmogljivost.

STR-DN1080 ponuja prilagodljive rešitve za zvočnike in podpira tehnologiji DTS:X in Dolby Atmos, zato zagotavlja mogočen, kinematografski prostorski zvok, ki se odlično prilagodi vam in vašemu okolju.

Bodite v središču dogajanja

Spoznajte Dolby Atmos

Tehnologija Dolby Atmos zagotavlja pristen zvok s 360-stopinjskim prostorskim zvokom, natančno razporeditvijo zvoka v okolju, zato vas kanali zvočnikov 7.1.2 (vključno s fantomskim zadnjim prostorskim zvokom) povsem obdajo z zvokom, celo od zgoraj.

Poslušajte pristen zvok

Spoznajte DTS: X

Odkodiranje DTS:X zagotavlja večdimenzionalni prostorski zvok, prilagojen konfiguraciji zvočnika v realnem času. Kanali 9 zvočnikov (z zvočniki za fantomski prostorski zvok) in objektno odkodiranje omogoča natančno razporeditev zvoka v prostoru okoli sebe in nad sabo.

Vaša idealna postavitev domačega glasbenega sistema

Sprejemnik STR-DN1080 je zasnovan s prilagodljivimi rešitvami za zvočnike, ki delujejo povsod v vašem okolju, da zagotavljajo najboljše zvočno doživetje ne glede na nastavitev.

Poiščite optimalno območje poslušanja

Spoznajte prilagodljive zvočnike

Z novo prilagodljivo rešitvijo za zvočnik je mogoče »prestaviti« zvok tako, da posnema optimalni položaj in kot za najboljše zvočno doživetje, s čimer so odpravljene vse fizične omejitve prostora.

Doživite poln 360-stopinjski zvok

Preskusite fantomski zadnji prostorski zvok

Z nastavitvijo fantomskega zvočnika za zadnji prostorski zvok posnemate pristen zvok fizičnih zvočnikov za prostorski zvok, zato lahko uživate v 7-kanalnem prostorskem zvoku ob postavitvi le 5-kanalnega sistema zvočnikov.

Virtualni prost. zvok z S-Force PRO Front Surround

S-Force PRO Front Surround je idealen za manjše prostore in zagotavlja virtualno prostorsko zvočno polje, za kar uporablja le dva zvočnika. Zadnjih zvočnikov vam ni treba postavljati.

Kinematografski zvok, optimiziran za prostor

Zagotovite si vrhunske užitke s 7.2-kanalnim prostorskim zvočniškim sistemom in uživajte v filmih ob zvokih popolne kinematografske kakovosti.

Popolnoma pristen 7.1.2-kanalni prostorski zvok

Kljubujte omejitvam prostora in doživite poln 7-kanalni prostorski zvok z 2 zvočnikoma za zvok od zgoraj, z nastavitvijo fantomskega zvočnika za zadnji prostorski zvok. Ta posnema zvočno doživetje fizičnih zvočnikov za zadnji prostorski zvok.

Doživite vrhunsko kakovost kinematografskega zvoka

Revolucionarna tehnologija zvočnega polja skupaj z naprednim samodejnim umerjanjem ob brezhibnem premeščanju zvočnika ustvari neverjeten kinematografski zvok, ki ga ne morete primerjati z ničemer, kar ste doma slišali doslej.

Visok dinamični razpon za jasno sliko

S podporo za prehod signala za visoki dinamični razpon (HDR) lahko uživate v znatno izboljšanih kontrastu in svetlosti slike – podrobnejši senčni deli in poudarki še dodatno izboljšajo kakovost slike in zagotavljajo pristne barve. Podprti so najnovejši standardi HDR, kot so HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) in Dolby Vision™

Privoščite si stalno kakovost 4K

Ohranite kakovost 4K od vira do zaslona – prehod 4K omogoča prehod podatkov skozi sprejemnik in pri tem ne poslabša kakovosti slike ter podpira HDCP 2.2.

Domači kino zvočniki

Receiverji A/V