7.2-kanalni AV-sprejemnik za domači kino SONY STR-DH790

S 7.2-kanalnim AV-sprejemnikom STR-DH790 nadgradite sistem za domače razvedrilo v kinematografskega. S podporo tehnologij Dolby Atmos in DTS:X tudi doma doživite enak vseobsegajoč prostorski zvok kot v kinu. Temu je dodana še vrhunska kakovost slike, ki se ujema s prehodom 4K HDR. #STRDH790 #STRDH

Garancija zadovoljstva

579,99

Na zalogi

Uživajte v zvoku Dolby Atmos® in DTS:X™ doma

S 7.2-kanalnim AV-sprejemnikom STR-DH790 nadgradite sistem za domače razvedrilo v kinematografskega. S podporo tehnologij Dolby Atmos in DTS:X tudi doma doživite enak vseobsegajoč prostorski zvok kot v kinu. Temu je dodana še vrhunska kakovost slike, ki se ujema s prehodom 4K HDR.

Dolby Atmos/DTS:X 

Za osupljiv prostorski zvok, enakovreden najnovejšim kinematografskim sistemom.

Logotip visokega dinamičnega razpona prehoda 4K

Uživajte v sliki vrhunske kakovosti s čudovitim kontrastom, barvami in svetlostjo.

Napredni D.C.A.C.

Brezhibno samodejno umerjanje optimizira in poravna zvočnike za optimalno postavitev.

Nov mejnik v prostorskem zvoku

S podporo za Dolby Atmos in DTS:X dobite prostorski zvok, ki je enakovreden zvoku v kinematografskih dvoranah. Bogat, življenjski in vseobsegajoč.

S tehnologijo Dolby Atmos naj vas dogajanje posrka.

Z natančno razporeditvijo zvoka v okolju tehnologija Dolby Atmos zagotavlja osupljivo pristen 360-stopinjski prostorski zvok, ki prihaja iz vseh kotov – tudi od zgoraj. Rezultat je bogat zvok, ki vas popolnoma objame.

Pristen zvok s tehnologijo DTS:X, ne glede na namestitev.

Dekodiranje DTS-X omogoča večdimenzionalni prostorski zvok, ki se v realnem času prilagodi konfiguraciji vaših zvočnikov. Zaradi objektnega odkodiranja je zvok natančno razporejen po prostoru okrog vas in nad vami.

Prilagodljiva nastavitev, primerna za vsak dom

Ne glede na to, kakšen je vaš prostor ali izbrana nastavitev, prilagodljiv STR-DH790 deluje z zvočniki tako, da dobite vseobsegajoč prostorski zvok.

Zapeljiv 5.1.2-kanalni zvok iz vsakega kota

S 5.1.2-kanalnim sistemom prostorskih zvočnikov, ki zagotavlja pristen zvok iz vsakega kota, tudi od zgoraj, se postavite v središče dogajanja.

7.1-kanalni zvok za velike prostore

S popolnoma dodelanim 7.1-kanalnim sistemom prostorskih zvočnikov doživite pristno izkušnjo velikega zaslona. Popoln način za zapolnitev vrzeli v zvočnem prostoru – tudi v večjih sobah.

Vseobsegajoči virtualni prostorski zvok s tehnologijo S-Force PRO 

Sistem S-Force PRO Front Surround, ki je popoln za manjše prostore, zagotavlja virtualno prostorsko zvočno polje s samo 2 zvočnikoma.

Domači kino zvočniki