Predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray SONY UBP-X500

Kinematografsko vzdušje doma – Privoščite si pravo kinematografsko doživetje s predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray. 4K UHD zagotovi sliko s filmskega platna.

#UBPX500 #UBPX

Garancija zadovoljstva

214,99

Na zalogi

Oživite filme s tehnologijo 4K HDR

S tem predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray™ si lahko zagotovite najboljši sedež doma. Napreden prostorski zvok, podrobnosti 4K in živahne slike visokega dinamičnega razpona ponujajo vizualno doživetje, ki doslej še ni bilo mogoče, ob vrhunski pristnosti.

S predvajalnikom 4K Ultra HD™ bolje izkoristite svoje filme.

Z novimi ploščami 4K Ultra HD Blu-ray™ in storitvami pretakanja 4K doživite filme v štirikratni ločljivosti običajnega predvajalnika Blu-ray™ (Full HD).

HDR10

Signal HDR10 vsebuje do 100-krat več svetlosti kot standardni signal (SDR), kar močno poveča najvišjo raven svetlosti, pri čemer se ohranijo globoki odtenki črne z visoko stopnjo podrobnosti. Vse to zagotavlja popolnoma novo doživetje ob gledanju.

DOLBY VISION™

Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision™ je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko doživetje.

Vse barve v naravi

Podpora za nove barvne prostore BT.2020 pomeni dostop do širšega razpona barv kot z običajnimi televizijski signali. Z izredno širokim barvnim prostorom ustvarjalci barv zagotovijo veliko bolj nasičene in bolj naravne barve, od globokovodnih modrih do naravnih zelenih in živahnih rdečih.

Osupljive podrobnosti 4K vseh vsebin, ki jih gledate

UBP-X500 se ponaša z naprednim višanjem ločljivosti vseh vsebin do ločljivosti 4K. Vsi predmeti so izostreni in izboljšani v realnem času, zato so na slikah prikazane vse podrobnosti, kar je odlično za najnovejše televizorje visoke ločljivosti.

Bogatejša slika na katerem koli zaslonu.

Oglejte si filme 4K HDR tudi na televizorjih brez tehnologije HDR ter uživajte v več sencah in poudarjenih podrobnostih. S pretvorbo HDR-SDR se izredno široko območje svetlosti tehnologije HDR pametno prilagodi sliki SDR, pri čemer je tudi pri običajnih televizorjih SDR ohranjena izjemna kakovost slike.

Najboljši predvajalnik

Vse svoje zbirke CD-jev, DVD-jev in plošč Blu-ray™ priročno predvajajte z enim univerzalnim predvajalnikom.

Združljiv z digitalno glasbo.

Predvajalnik UBP-X500 podpira širok nabor glasbenih formatov, od AAC in zvoka PCM do DSD s frekvenco 11,2 MHz

Pretočite, si oglejte in predvajajte 

Predvajajte filme prek povezave USB ali domačega omrežja. Da si lahko ogledujete svoje priljubljene filme in domače videoposnetke, predvajalnik UBP-X500 podpira najbolj priljubljene vrste videodatotek.

Vrsta predvajalnika