DVD predvajalnik SONY DVP-SR760

DVD-je si oglejte v kakovosti, ki je skoraj enakovredna visoki ločljivosti. Predvajajte različne formate DVD-jev in vsebine, shranjene na pomnilniku USB. Preprosto priključite televizor z enim kablom HDMI®.
Garancija zadovoljstva

54,99

Na zalogi

Nov pogled na vaše priljubljene filme

Popolna izbira za vse, ki imajo obsežno zbirko DVD-jev ali filmov, shranjenih v računalniku ali na pomnilniškem ključu. Predvajalnik pametno izboljša vsebino filmov v standardni ločljivosti in omogoča bolj realistično doživetje ob gledanju. Rezultat je jasnejša slika in kakovost v skoraj visoki ločljivosti.

Približajte se visoki ločljivosti

Oglejte si stare klasike v novi luči ali pa sodobne filmske uspešnice s še čistejšo in ostrejšo sliko in več energije. Ločljivost standardnih DVD-jev povišajte na visoko ločljivost 1080p za še intenzivnejše doživetje, ki vas resnično pritegne v dogajanje.

Sprostite svoje digitalne filme in skladbe

Zakopljite se v knjižnice svojih filmov in glasbe ter si stare uspešnice privoščite na velikem zaslonu s prostorskim zvokom prek povezave USB. Za hiter dostop do knjižnice filmov priključite prenosni računalnik ali pa datoteke prenesite na pomnilnik.

Glavne značilnosti in lastnosti

  • Uživajte v jasnejši in ostrejši sliki ter zvoku – DVD-ji so videti in slišati bolje prek povezave HDMI®, ki sliko in zvok približa visoki ločljivosti.
  • Predvajajte filme, glasbo in fotografije s pomnilnika USB in jih snemajte nanj – Vsebino lahko predvajate neposredno s pomnilniškega ključa, ali računalniškega trdega diska in jo z DVD-ja snemate na pomnilnik USB.
  • Predvajajte široko paleto formatov – Predvajajte z različnih virov, kot so CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, Linear PCM in Xvid.
  • Izberite hitro ali počasno predvajanje z zvokom – Predvajate lahko filme z zvokom in sliko s približno 1,5-krat višjo hitrostjo od običajne. Lahko pa tudi upočasnite predvajanje in si ogledate športne akcije.
  • Za največ šest DVD-plošč si predvajalnik zapomni, kje ste prekinili gledanje – Nadaljujte z gledanjem tam, kjer ste ga prekinili. Predvajalnik si lahko zapomni mesta za ponovno prekinjeno predvajanje do šestih plošč.
  • Glejte svojo diaprojekcijo z glasbo – Oglejte si slike v diaprojekciji in si izberite glasbo za ozadje.
  • Uživajte tako, kot pri gledanju filmov – Predvajajte CD-je s polnim zvokom in jih shranite na pomnilnik USB ter si jih oglejte na poti.
  • Upravljajte predvajalnik in televizor z istim daljinskim upravljalnikom – Z daljinskim upravljalnikom televizorja predvajajte ali prilagodite nastavitve vašega sistema, vključno z napajanjem, kanali in uravnavanjem glasnosti.
  • Kompaktna in ergonomska zasnova – Predvajalnik meri le 270 mm in združuje številne funkcije v kompaktni in stilski zasnovi.

Vrsta predvajalnika