Akcija!

DVD predvajalnik SONY DVP-SR170B

Tanek, eleganten in kompakten DVD-predvajalnik.Predvajajte DVD-je in plošče različnih formatov z vrhunskim zvokom in sliko. Predvajanje različnih formatov, kot so plošče različnih formatov, CD-ji. Idealen za manjše prostore.
Garancija zadovoljstva

44,99

Na zalogi

Predvajajte široko paleto formatov – Ti so CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (tudi 8 cm DVD-ji), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC in Linear PCM.
Izberite hitro ali počasno predvajanje z zvokom – Predvajajte filme z zvokom in fotografije v približno 1,5-kratni običajni hitrosti. Lahko pa tudi upočasnite predvajanje in si ogledate športne akcije.
Za največ šest DVD-plošč si predvajalnik zapomni, kje ste prekinili gledanje – Nadaljujte z gledanjem tam, kjer ste ga prekinili. Predvajalnik si lahko zapomni mesta za ponovno prekinjeno predvajanje do šestih plošč.
Ustvarite svojo diaprojekcijo z zvočno spremljavo – Oglejte si slike v diaprojekciji in si izberite glasbo za ozadje.
Izboljšajte zvok filmov – Povežite ga z glasbenim sistemom za odličen zvok pri predvajanju filmov in CD-jev prek priloženega koaksialnega digitalnega kabla.
Upravljajte predvajalnik in televizor z istim daljinskim upravljalnikom – Z daljinskim upravljalnikom DVD-predvajalnika lahko upravljate in prilagajate nastavitve predvajalnika in televizorja, kot so vklop, izbira kanala in nastavitev glasnosti.
Kompaktna in ergonomska zasnova – Predvajalnik meri le 270 mm in združuje številne funkcije v kompaktni in stilski zasnovi.

Vrsta predvajalnika

DVD predvajalniki