SD kartica SONY SF-E128 128GB GB, E serije

#SFE128 #SF128

Garancija zadovoljstva

70,99

Na zalogi

Hitrejši prenos v računalnik

Zaradi višje hitrosti branja do 270 MB/s lahko z bralnikom kartic UHS-II SD v računalnik prenesete celo velike predstavnostne datoteke že v nekaj sekundah. Porabite manj časa za čakanje in več časa za ustvarjanje.

File Rescue

Vedno brez strahu. Tudi, ko ne gre vse po načrtih, se lahko katastrofi izognete s pomočjo prenosljive programske opreme za obnovitev datotek s fotografijami in videoposnetki, ki ste jih pomotoma izbrisali ali jih ni mogoče predvajati.

Prenesite File Rescue

Trpežna zasnova

Vzdržljiva in odporna kartica SD z oceno IP57. Kartica SD UHS-II serije SF-E je odporna proti padcem z višine do 1,5 m, je vodotesna do 30 min. do globine 1 m in deluje pri temperaturi od –25 do +85 ℃ v vseh vremenskih razmerah.

Izjemno hitro delovanje

Hitro zapisovanje podatkov do 120 MB/s podpira stabilno zaporedno snemanje fotografij visoke ločljivosti. Podpira tudi snemanje video vsebine 4K in nižje s podporo za razred hitrosti videa V60.

Podpora za vmesnik

Podpira vmesnik UHS-II za najboljšo zmogljivost. Združljiv tudi z napravami UHS-II.

Delajte pametneje in hitreje

Sonyjevi mediji za večjo učinkovitost

Pripomoček za pregled kartice SD

Sčasoma se vsi pomnilniki kartic SD iztrošijo in zapisovanje podatkov ni več zanesljivo. S Sonyjevim pripomočkom za pregled kartic SD redno in samodejno pregledate pomnilniške kartice SD in prejmete obvestilo o iztrošenosti, preden ta doseže mejo.

Prenos pripomočka za pregled

File Rescue za pomnilniške kartice

Ne bojte se. Tudi če gre kaj narobe, se lahko katastrofi izognete s prenosljivo programsko opremo rescue za obnovitev pomotoma izbrisanih datotek in poškodovanih datotek s fotografijami ter videoposnetki v najpogostejših sodobnih formatih.

Značilnosti

Hitrost branja1do 270 MB/s, hitrost zapisovanja do 120 MB/s. Podpora za razred hitrosti videa V60 in razred hitrosti UHS razreda 3 (U3)

Programsko opremo obnovitev podatkov File Rescue lahko brezplačno prenesete

Ocena IP57, izjemno vzdržljiva in odporna proti vsem razmeram, z zaščito proti UV-žarkom, odporna proti prahu ter vodotesna

Idealno za zajemanje videoposnetkov visoke ločljivosti pri ločljivosti 4K in nižji

Na voljo imate tudi 64 GB, 256 GB, kakor ustreza vašim potrebam shranjevanja

Tip pomnilnika