Kompaktni fotoaparat SONY ZV-1F za vloganje


ZV-1 z vsestransko nagibnim LCD-zaslonom, primernim za sebke, držalom za ohišje,je zasnovan za ustvarjanje vsebin.

OLAJŠAJTE SI SNEMANJE Z DRŽALOM GP-VPT2B

Garancija zadovoljstva

659,00

Na zalogi

Dopolnite še z:

Držalo za fotoaparate SONY GP-VPT2BT

SD kartica SONY SF-E64 64GB GB, E serije

#SFE64 #SF64

Spoznajte ZV-1F

Fotoaparat ZV-1F ponuja enostavno uporabo in osupljivo kakovost, zato je idealen naslednji korak za ustvarjalce vsebin in vlogerje. Več o tem.

Zajemite svoj najboljši posnetek

Vse spravite v kader

S fotoaparatom ZV-1F lahko resnično zajamete prav vse – omogoča vam zajem skupinskega selfija skupaj z razširjenim pogledom na prizore v ozadju. Ultra širok 20-mm objektiv fotoaparata ima širše vidno polje kot človeško oko, zato lahko zajamete sliko z neverjetno globino in perspektivo, celo v ozkih notranjih prostorih ali na prostem.

Čudoviti kožni odtenki za vse

Zagotovite si najboljši videz na vsakem posnetku. Brez posebnih nastavitev bo ZV-1F natančno zajel vaš kožni odtenek za zdrav in naraven videz. Učinek mehke kože vam prek nastavitev izklopljeno/nizko/srednje/visoko omogoča izbiro gladkosti kože.

Razločno samodejno ostrenje, svetel obraz

S samodejnim ostrenjem oči fotoaparat samodejno prepozna človeške obraze in oči ter vas ohrani izostrene pred objektivom. Preklop izostritve na drug subjekt je enostaven – zgolj dotaknite se zaslona. Ne skrbite glede osvetlitve – samodejna osvetlitev bo samodejno dala prednost vašemu obrazu.

Osupljiva podoba

Enostavna zameglitev ozadja s pritiskom gumba

Dosezite čudovito zamegljeno ozadje kot profesionalci zgolj s pritiskom stikala Bokeh. Velik slikovni senzor tipa 1.0 omogoča pravo optično zameglitev ozadja. Izberite [Defocus] (zameglitev), da bo glavni subjekt izstopal na zamegljenem ozadju, ali [Clear] (jasno), da izostrite celotno sliko.

Navdušujoče barve, ki se ujemajo z vašim slogom

Posnemite slike v čudovitih barvah že od samega začetka, ne da bi skrbeli za urejanje. S fotoaparatom ZV-1F za privlačne barve ne boste potrebovali posebne ekipe – zgolj izberite med 10 razpoložljivimi prednastavitvami za posnetke a profesionalnem nivoju, ki se ujemajo s prizorom in vašim slogom.

Počasi ali hitro z dotikom gumba

Ganljive trenutke lahko zajamete v počasnem posnetku ali še poudarite dramatične prizore – brez kakršnega koli urejanja. S fotoaparatom ZV-1F lahko hitrost posnetka prilagodite zgolj s pritiskom gumba S&Q. Posnemite gladke do 5-krat upočasnjene videoposnetke ali uporabite snemanje z velikimi časovnimi preskoki, da do 60-krat pohitrite videoposnetke in oživite svojo vizijo.

Fotoaparati serija

,

Fotoaparati dodatki

Fotoaparati dodatki serija