Objektiv serije E SONY SEL-135F18GM standarden 135 mm F1.8 G Master

Objektiv FE 135mm F1.8 GM

#SEL135F18GM

Garancija zadovoljstva

1.799,00

Na zalogi

Glavni objektiv F1,8, 135 mm z ločljivostjo, zameglitvijo ozadja in samodejnim ostrenjem na vrhunski ravni

Ob izčrpni uporabi Sonyjevih najnaprednejših optičnih tehnologij smo izdelali glavni teleobjektiv s široko zaslonko, ki ponuja osupljivo ločljivost od roba do roba celo pri F1,8, in izjemno zameglitev ozadja, ki je značilna za serijo G Master.

Glavni teleobjektiv G Master F1,8

Elementa XA in Super ED zagotavljata visoko ločljivost

Elementi XA (izjemno asferično), elementi iz Super ED-stekla (izjemno nizka razpršitev) in ED-stekla so natančno umeščeni v napredno optično zasnovo, zato lahko učinkovito popravite odstopanja, sistem ostrenja z lebdenjem pa skupaj s temi popravki odstopanj zagotavlja ohranjanje najvišje možne ločljivosti vse do robov slike in povsod v razponu ostrenja z objektivom.

Ožja globinska ostrina s krasno zameglitvijo ozadja G Master

Izjemno visoka natančnost površine elementov XA, natančen nadzor sferičnega odstopanja v fazi zasnove in izdelave ter krožna zaslonka z enajstimi lopaticami skupaj zagotavljajo fantastično gladko in elegantno zameglitev ozadja z objektivom G Master, ki kar najbolje izkoristi ustvarjalni potencial ozke globinske ostrine, ki je na voljo s tem 135-milimetrskim objektivom z F1,8.

Zaradi dvojnih linearnih motorjev XD spredaj in zadaj je samodejno ostrenje hitro, natančno in tiho

Pomembno vlogo imajo tudi Sonyjevi inovativni linearni motorji XD (extreme dynamic), s katerimi bodo objekti, ki jih portretirate, izvajalci na odru ali podobni dinamični objekti vedno hitro, natančno in zanesljivo izostreni, pri čemer ohranite nadzor nad samodejnim ostrenjem, ki je tiho in skoraj brez tresljajev.

Mehanizem ostrenja z lebdenjem za boljše posnetke od blizu

Čeprav je to 135-milimetrski teleobjektiv, pa lahko s sistemom ostrenja z lebdenjem, ki učinkovito nadzirate odstopanje pri vseh razdaljah ostrenja, in dosežete minimalno razdaljo ostrenja le 0,7 metra (2,3 čevlja) in največjo možno povečavo 0,25x za posnetke od blizu. Drobne dodatke in druge objekte lahko zajamete z neverjetno ločljivostjo ob mehki in lepi zameglitvi ozadja.

Mobilno, uporabno in zanesljivo vrhunsko fotografiranje

Pomembne funkcije so nastavljivi gumbi za zaklep ostrenja, omejevalnik razpona ostrenja, obroč za zaslonko z zvokom ob preklopu, zasnova, odporna proti prahu in vlagi ter sprednji element s premazom iz fluora. Ta objektiv izpolnjuje zahteve profesionalcev po nadzoru in zanesljivosti za fotografije in videoposnetke.

Konfiguracija objektiva

S serijo G Master sta snemanje in izraznost na ravni, ki prej ni bila dosegljiva. Prinaša čudovito kombinacijo izjemno visoke ločljivosti in mehke zameglitve ozadja.
[1] Izjemno asferični objektiv (objektiv XA) [2] Super ED-steklo [3] ED-steklo

Diagram MTF

MTF označuje, kako dobro objektiv reproducira fine podrobnosti, merjene kot dosežena stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi vrsticami.
[1] Kontrast (%) [2] Razdalja od optičnega središča objektiva (mm)
[3] Najširša zaslonka [4] Zaslonka F8 [5] Prostorska frekvenca
[6] 10 parov vrstic/mm [7] 30 parov vrstic/mm [8] Radialne vrednosti
[9] Tangentalne vrednosti

Funkcije objektiva

1. Obroč za ostrenje / 2. Obroč za zaslonko / 3. Stikalo za način ostrenja / 4. Gumb za zaklep ostrenja / 5. Oznaka zaslonke / 6. Omejevalnik razpona ostrenja / 7. Stikalo za preklapljanje zaslonke

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Goriščnica

Tehnologija

Lastnosti objektiva