Objektiv SONY SEL-35F14GM FE 35 mm F1,4

Objektiv SONY SEL-35F14GM  FE 35 mm F1,4

#SEL35F14GM

Garancija zadovoljstva

1.729,90

Na zalogi

Majhen, svetel objektiv 35 mm za osupljive slike

Sonyjeva najnaprednejša tehnologija je združena v visokozmogljivem objektivu serije E za osupljivo ločljivost in zameglitev ozadja objektiva G Master z izjemno hitrim ter natančnim samodejnim ostrenjem. Za 35 mm objektiv z veliko zaslonko je neverjetno kompakten in je odlična izbira za mobilno uporabo ter visokokakovostne slike.

ZNAČILNOSTI

Izjemno ločljiv, kompakten, glavni 35 mm za vse priložnosti

Izjemno ločljiv, kompakten, glavni 35 mm za vse okoliščine

Dva elementa XA (izjemno asferični) v zasnovi G Master s kratko brezzrcalno hrbtno razdaljo zagotavljata izjemen kontrast in ločljivost v kompaktnem objektivu. Že tako vrhunska optična kakovost objektiva je dodatno povečana z elementom iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev), ki preprečuje barvno odstopanje, in Sonyjevim premazom Nano AR II, ki ohranja izjemno jasnost slike v vseh svetlobnih razmerah.

Lahek in kompakten za odlično mobilnost ter uporabo

Kljub dvema natančnima elementoma XA (izjemno asferični) in visoki kakovosti G Master se ta kompaktni objektiv lepo prilega dlani in tehta le 524 g (18,5 oz). FE 35 mm F1.4 GM zagotavlja odlično mobilnost in uporabo v kar najrazličnejših okoljih ter pogojih fotografiranja.

Izboljšana zameglitev ozadja G Master in izjemna raznolikost

Elementi XA zmanjšajo obročasto zameglitev ozadja, mehanizem zaslonke z 11 lopaticami poskrbi za skoraj popolnoma krožno zaslonko, tudi če je objektiv široko odprt, natančni nadzor sferičnega odstopanja v fazi zasnove in izdelave pa zagotavlja krasno zameglitev ozadja pri F1.4. Izboljšave pri zasnovi in izdelavi omogočajo najmanjšo razdaljo ostrenja 27 cm (0,89 čevlja) ter največjo povečavo 0,23x.

Linearni motorji XD za hitri, natančni, tihi AF in sledenje

Dva izjemna Sonyjeva linearna motorja XD (izjemno asferični) zagotavljata višji potisk in učinkovitost za hitri, natančni in tihi AF ter sledenje, s čimer lahko izkoristite vse prednosti sistema serije E. Vrhunski algoritmi nadzora, zasnovani posebej za linearne motorje XD, zmanjšajo tresljaje ter šum, Sonyjev MF z linearno odzivnostjo pa poskrbi za linearno odzivnost ročnega ostrenja.

Profesionalno upravljanje in zanesljivost

Gumb za zaklep ostrenja, obroč za ostrenje in drugi kontrolniki za nemoteno in učinkovito delovanje. Gumb za zaklep ostrenja lahko dodelite drugim funkcijam v meniju ohišja fotoaparata za neposredni dostop do funkcij, ki so ključne za osebno uporabo. Premaz iz fluora na sprednjem elementu z zasnovo, odporno proti prahu in vlagi, zagotavlja visoko zanesljivost v spremenljivih okoliščinah.

Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.

Profesionalno upravljanje in zanesljivost

Konfiguracija objektiva

Z objektivi serije G Master dvignete snemanje in izraznost na novo raven s čudovito kombinacijo izjemno visoke ločljivosti ter mehke zameglitve ozadja

[1] Izjemno asferični objektiv (objektiv XA) [2] Steklo ED (izjemno nizka razpršitev)

Diagram MTF

MTF opisuje, kako dobro objektiv reproducira fine podrobnosti, merjene kot dosežena stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi linijami.

[1] Kontrast (%) [2] Razdalja od optičnega središča objektiva (mm) [3] Najširša zaslonka [4] Zaslonka F8 [5] Prostorska frekvenca [6] 10 parov vrstic/mm [7] 30 parov vrstic/mm [8] Radialne vrednosti [9] Tangentalne vrednosti

1. Obroček za ostrenje / 2. Gumb za zaklep ostrenja / 3. Obroček za zaslonko / 4. Stikalo za način ostrenja / 5. Oznaka zaslonke

6. Stikalo za preklapljanje zaslonke

Kompakten glavni 35 mm F1,4 objektiv

Sonyjev najnaprednejši optični dizajn in proizvodna tehnologija zagotavljata izjemno ločljivost in čudovito zameglitev ozadja v kompaktnem objektivu. Kakovost serije G Master dobite v objektivu priročne velikosti za vse priložnosti. Obvezna oprema za ljubitelje ohišij serije E.

Izjemna ločljivost v kompaktni obliki

Napredna optična tehnologija izkorišča kratko brezzrcalno hrbtno razdaljo, s čimer zmanjša skupno dolžino in premer v presenetljivo kompaktnem objektivu, ki zagotavlja osupljiv kontrast in ločljivost. Dva elementa XA (izjemno (izjemno asferična) odpravi sagitalni odsev s komo, da lahko subjekte zajamete z izjemno ostrino in jasnostjo.

Kompaktnost in preprosta uporaba

Ta kompakten objektiv, ki ga zlahka držite v roki, tehta pa zgolj 524 g (18,5 oz.), je zelo preprost za uporabo, uporabiti pa ga je mogoče v najrazličnejših okoljih in pogojih. Objektiv FE 35 mm F1,4 GM nudi vrhunsko kakovost in vsestransko uporabnost.

Izboljšana zameglitev ozadja in izjemna vsestranskost

Z osupljivo zameglitvijo ozadja, značilno za serijo G Master, bo oseba na portretu resnično izstopala. Elementi XA, ki učinkovito odpravljajo obročasto zameglitev ozadja, mehanizem krožne zaslonke z 11 lopaticami ter natančni nadzor sferičnega odstopanja v fazi zasnove in izdelave pa zagotavlja krasno zameglitev ozadja.

Jasne in naravne barve

Ta kompaktni objektiv ni zgolj mobilen in priročen, ampak nudi tudi in občudovanja vredno kakovost slike v težavnih svetlobnih pogojih. Stekleni element Ed(izjemno (izjemno nizka razpršitev) in druge optične izboljšave učinkovito zmanjšajo barvno odstopanje in vijolično robljenje za čiste slike naravnega videza ter hitro in enostavno naknadno urejanje.

Vsestranskost in bližinski posnetki

Elementi objektiva XA in inovativna optična zasnova zagotavljajo najmanjšo razdaljo ostrenja zgolj 27 cm (0,89 čevlja) in največjo povečavo 0,23-krat, kar omogoča snemanje osupljivih bližnjih posnetkov z gladko in kremasto zameglitvijo ozadja. Prilagodljivost pri izbiri razdalje snemanja zagotavlja veliko nadzora pri fotografiranju in snemanju filmov.

Premaz Nano AR II odpravlja odsev in bleščanje

Mobilnost tega kompaktnega 35-mm objektiva pomeni, da bo najverjetneje uporabljen v številnih različnih situacijah, ki vključujejo močno sončno svetlobo in osvetlitev ozadja. Sonyjev novi premaz Nano AR II je enakomerno nanesen na površine celotnega elementa, kar učinkovito zmanjša odseve in bleščanje za jasne in ostre slike celo v zahtevnih svetlobnih pogojih.

Naravna, linearna odzivnost ročnega ostrenja

Z ročnim ostrenjem z linearno odzivnostjo se obroč za ostrenje odziva neposredno in linearno s prefinjenim upravljanjem ob ročnem ostrenju. Ker s sukanjem obroča za ostrenje neposredno izvajate ustrezno spremembo ostrenja, je upravljanje takojšnje in natančno. Ta tehnologija je odlična za kreativne učinke ostrenja pri fotografiranju slik in videoposnetkov.

Linearni motorji XD za hitri, natančni, tihi AF in sledenje

Sonyjevi mali zmogljivi linearni motorji XD omogočajo hitro in natančno samodejno ostrenje ter sledenje. Z njimi lahko izkoristite vse zmogljivosti samodejnega ostrenja naprednih ohišij serije E za osupljive ulične posnetke, subtilne izraze na portretih in veliko drugega. Samodejno ostrenje deluje hitro z minimalnim tresenjem.

Na prah in vlago odporna zasnova

Na prah in vlago odporna zasnova1 nudi zanesljivost, ki jo potrebujete pri uporabi na terenu v zahtevnih pogojih.

Enostavna menjava ročnega/samodejnega ostrenja

Stikalo za način ostrenja za takojšnje preklapljanje med samodejnim in ročnim načinom ostrenja je lahko odlična prednost pri fotografiranju objektov ali prizorov, pri katerih je potrebna fina prilagoditev z ročnim ostrenjem.

Premaz s fluorom na sprednjem elementu

Sprednji elementi objektiva imajo premaz iz fluora, ki preprečuje zadrževanje vode, olja in drugih nezaželenih delcev, hkrati pa omogoča lažje odstranjevanje umazanije ali prstnih odtisov z brisanjem, če se vendarle naberejo na površini objektiva.

Nastavek objektiva

TIP senzorja

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Tehnologija