Objektiv serije E SONY SEL-28F20 standard širokokotni FE 28 mm F2

Garancija zadovoljstva

510,00

Na zalogi

Komplet dopolnite s svetlim 28 mm glavnim objektivom

Dodatni 28 mm širokokotni objektiv polnega formata, ki odlično dopolnjuje osnovni komplet z objektivom, ima svetlo najširšo zaslonko F2,0 in vrhunsko optično zmogljivost. Napredna optika zagotavlja vrhunsko ostrino slike od roba do roba in čudovite tekoče učinke zameglitve, ko jih potrebujete. Najširša zaslonka F2,0 omogoča enostavno snemanje jasnih fotografij iz roke v zaprtih prostorih in pri šibki svetlobi. Notranji mehanizem za ostrenje zagotavlja zanesljivo in tiho samodejno ostrenje, ki je idealno za snemanje videoposnetkov in fotografij. Za še širšo perspektivo lahko uporabite 21 mm izjemno širokokotni pretvornik in 16 mm pretvornik “ribje oko” s 180-stopinjsko (diagonalno) pokritostjo.

Združljivo s FE 28 mm F2

Za več informacij o združljivosti objektiva in ohišja sledite spodnji povezavi.

Združljivost s ILCE aparati

Konfiguracija objektiva

Izjemna optična zmogljivost za fotoaparate Sony serije E, natančno zasnovano za vsestransko in zanesljivo uporabo pri različnih načinih fotografiranja.

Diagram MTF

Sistem MTF (funkcija prenosa modulacije) opisuje, kako dobro objektiv reproducira fine podrobnosti, ki so merjene kot dosežena stopnja kontrasta med natančno razmaknjenimi linijami.

Lastnosti objektiva

Goriščnica

Nastavek objektiva

Tehnologija

TIP senzorja