Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL55-200

Vsestranski teleobjektiv z zoomom za različne razmere. Kompaktna zasnova je optimirana za fotoaparate s senzorjem APS-C. Motor SAM (Smooth Autofocus Motor) za hitro in tiho delovanje. Krožna zaslonka z 9 ploščicami za privlačne učinke zameglitve. Stekleni elementi ED zmanjšujejo barvna odstopanja.
DT 55–200 mm F4–5,6 SAM z zoomom – SAL55200-2 pokriva srednji do telefoto razpon “standardnega” razpona zooma, zato je lahka in enostavna rešitev za fotografiranje športnih prizorov, divjine in potovanj.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony s tehnologijo SteadyShot™ INSIDE ter iz roke tudi med povečavo snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost – Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristne barve po celotni sliki, tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.
Tekoče in tiho sam. ostrenje – Motor SAM (Smooth Autofocus Motor) v objektivu deluje znatno bolj tekoče in tišje kot običajni pogonski sistemi za samodejno ostrenje fotoaparatov.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

319,99 303,99

Ni na zalogi

Nastavek objektiva

Serija A

TIP senzorja

APS-C

Lastnosti objektiva

Zoom objektivi

Goriščnica

Telefoto

Tehnologija

Sony Lens