Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL50F18

Kompaktna in lahka zasnova za enostavno prenašanje. Krožna zaslonka za tekočo in naravno zameglitve ozadja. Odzivno notranje samodejno ostrenje z motorjem SAM (Smooth Autofocus Motor). Dovolj svetel za fotografiranje iz roke pri šibki svetlobi. Razpon goriščne razdalje enakovreden 35 mm: 75 mm.
Portretni objektiv DT 50 mm F1,8 SAM – S svetlo najširšo zaslonko F1,8 je SAL50F18 idealen za kadriranje in izpostavljanje predmeta – tudi ob živahnem ozadju.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony s tehnologijo SteadyShot™ INSIDE ter iz roke tudi med povečavo snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost – Elementi objektiva iz visokozmogljivega optičnega stekla pomagajo odpravljati motnje in odstopanje za čiste in jasne slike.
Tekoče in tiho sam. ostrenje – Motor SAM (Smooth Autofocus Motor) v objektivu deluje znatno bolj tekoče in tišje kot običajni pogonski sistemi za samodejno ostrenje fotoaparatov.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

184,99 175,74

ali

€14,65 x 12

Ni na zalogi

Nastavek objektiva

Serija A

TIP senzorja

APS-C

Lastnosti objektiva

Fiksni objektivi

Goriščnica

Standarden

Tehnologija

Sony Lens