Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL30M28

Delovna razdalja 2 cm, najmanjša razdalja ostrenja 12,9 cm. Natančna optika zagotavlja odlično ostrino in kontrast. Kompaktno in lahko: dolgo je samo 45 mm in tehta približno 150 g. Odzivno notranje samodejno ostrenje z motorjem SAM (Smooth Autofocus Motor). Razpon goriščne razdalje enakovreden 35 mm: 45 mm.
Makroobjektiv DT 30 mm F2,8 SAM – SAL30M28 je lahek in kompakten, z njim se predmetu lahko približate na samo 20 mm in snemate makro posnetke s povečavo do 1:1.
Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony s tehnologijo SteadyShot™ INSIDE ter iz roke tudi med povečavo snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
Prefinjena optična zmogljivost – Elementi objektiva iz visokozmogljivega optičnega stekla pomagajo odpravljati motnje in odstopanje za čiste in jasne slike.
Tekoče in tiho sam. ostrenje – Motor SAM (Smooth Autofocus Motor) v objektivu deluje znatno bolj tekoče in tišje kot običajni pogonski sistemi za samodejno ostrenje fotoaparatov.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

234,99 223,24

Ni na zalogi

Nastavek objektiva

Serija A

TIP senzorja

APS-C

Lastnosti objektiva

Makro objektivi

Goriščnica

Standarden

Tehnologija

Sony Lens