Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-85F14Z

Garancija zadovoljstva

1.699,99 1.614,99

Ni na zalogi

Premaz ZEISS T* zmanjšuje odsev in sijanje. Izjemna ločljivost od roba do roba. Svetla najširša zaslonka F1,4 za fotografiranje iz roke pri šibki svetlobi. Krožna zaslonka z 9 ploščicami za privlačne učinke zameglitve. Gumb za zaklep ostrenja za boljši ustvarjalni nadzor.

  • ZEISS Planar T* 85 mm F1,4 ZA – Zaradi goriščne razdalje 85 mm, najširše zaslonke F1,4 in natančne optike ZEISS je idealna izbira za fotografiranje portretov ali pokrajin s srednjim razponom teleobjektiva.
  • Legendarno ime – Družba Carl Zeiss AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu. Tudi ta objektiv je bil razvit v sodelovanju z njimi.
  • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
  • Prefinjena optična zmogljivost – Elementi objektiva iz visokozmogljivega optičnega stekla pomagajo odpravljati motnje in odstopanje za čiste in jasne slike.
  • Hitro in tiho ostrenje – Mehanizem za ostrenje v zadnjem delu skrajša najmanjšo razdaljo ostrenja in zagotavlja odzivno samodejno ostrenje. Nevrtljiv obroč za ostrenje v načinu samodejnega ostrenja zagotavlja tekoče in nevpadljivo fotografiranje.
  • Zaklenite ostrenje – Želite ostrenje zakleniti na trenutni nastavitvi? Ni problema. Gumb za zaklep ostrenja na ohišju objektiva je enostavno dostopen, zato se lahko povsem osredotočite na posnetek.
  • Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.

Nastavek objektiva

Serija A

TIP senzorja

Full Frame

Lastnosti objektiva

Fiksni objektivi

Goriščnica

Telefoto

Tehnologija

Zeiss Lens