Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-18250 DT 18–250 mm F3,5–6,3

Garancija zadovoljstva

729,99 693,49

Ni na zalogi

Kompakten in lahek objektiv s skoraj 14-kratnim optičnim zoomom. Krožna zaslonka za privlačne učinke zameglitve. Visokozmogljivi asferični elementi objektiva in steklo ED. Notranje ostrenje za spretno uporabo in odzivnost. Razpon goriščne razdalje enakovreden 35 mm: 27–375 mm.

    • DT 18–250 mm F3,5–6,3 z zoomom – SAL18250 zagotavlja velik doseg, kar je uporabo pri fotografiranju oddaljenih predmetov pri športu ali v divjini – 18 mm široki kot pa je primeren za pokrajinske posnetke.
    • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
    • Prefinjena optična zmogljivost – Asferični elementi objektiva odpravljajo motnje, stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) pa zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristnost barv.
    • Hitro samodejno ostrenje – Notranji mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.
    • Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.

Nastavek objektiva

Serija A

TIP senzorja

APS-C

Lastnosti objektiva

Zoom objektivi

Goriščnica

Telefoto

Tehnologija

Sony Lens