Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-135F18Z

Garancija zadovoljstva

1.999,99 1.899,99

ali

€79,17 x 24

Ni na zalogi

Svetla zaslonka F1,8 za izjemno zbiranje svetlobe. Odlična ostrina od roba do roba in visok kontrast. Najmanjša razdalja ostrenja 72 cm. Premaz T* na optičnih površinah zmanjšuje odseve in bleščanje. Z gumbom za zaklep ostrenja lahko izostrite želene dele.

  • 135 mm ZEISS Sonnar T* F1,8 ZA – SAL135F18Z je s klasično goriščno razdaljo 135 mm in svetlo zaslonko F1,8 pravi objektiv za fotografiranje pri šibki svetlobi, portrete in druge vsebine.
  • Izdelek družbe ZEISS – Družba ZEISS AG, ki je bila ustanovljena leta 1846, je legendaren proizvajalec optike za fotoaparate. Njihovi objektivi slovijo po izjemnih jasnosti, svetlosti, ločljivosti in kontrastu.
  • Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
  • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
  • Prefinjena optična zmogljivost – Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristne barve po celotni sliki, tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.
  • Hitro samodejno ostrenje – Notranji mehanizem za ostrenje v zadnjem delu odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo, odzivnejše samodejno ostrenje in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.

Lastnosti objektiva

Fiksni objektivi

Goriščnica

Telefoto

Nastavek objektiva

Serija A

Tehnologija

Zeiss Lens

TIP senzorja

Full Frame