Akcija!

Objektiv serije A SONY SAL-1118

Garancija zadovoljstva

769,99 731,49

ali

€30,48 x 24

Ni na zalogi

Visok kontrast po celotnem razponu zooma. Krožna zaslonka za čudovite učinke zameglitve. Asferični elementi objektiva in steklo ED za jasne posnetke. Notranje ostrenje za hitro in spretno samodejno ostrenje. Razpon goriščne razdalje enakovreden 35 mm: 16,5–27.

  • DT 11–18 mm F4,5–5,6 s širokim zoomom – SAL1118 nedvomno sodi v kategorijo širokokotnih objektivov, saj omogoča goriščne razdalje za fotografiranje pokrajin, zaprtih prostorov in arhitekture.
  • Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony s tehnologijo SteadyShot™ INSIDE ter iz roke tudi med povečavo snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.
  • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 7 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
  • Prefinjena optična zmogljivost – Asferični elementi objektiva odpravljajo motnje, stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) pa zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristnost barv.
  • Natančno in spretno ostrenje – Notranji mehanizem za ostrenje odpravlja gibanje ohišja objektiva, kar omogoča kompaktnejšo zasnovo in krajšo najmanjšo razdaljo ostrenja.

Lastnosti objektiva

Zoom objektivi

Goriščnica

Širokotni

Nastavek objektiva

Serija A

Tehnologija

Sony Lens

TIP senzorja

APS-C