Akcija!

Objektiv G-Lens serije A SONY SAL-70300G2 zoom 70–300 mm F4,5–5,6 G SSM II

Garancija zadovoljstva

1.058,99 1.006,04

Ni na zalogi

Vrhunski teleobjektiv z zoomom serije G. Tekoče in tiho samodejno ostrenje s supersoničnim motorjem. Optika serije G s steklom ED (Extra-low Dispersion). Krožna zaslonka z 9 ploščicami za čudovite učinke zameglitve. Z gumbom za zaklep ostrenja in omejevalnikom razpona ostrenja.

  • 70–300 mm F4,5–5,6 G SSM – Kompaktni in lahki SAL70300G je popolna kombinacija razširjenega razpona zooma in objektiva G za kakovostne slike. Zaradi najmanjše razdalje ostrenja 1,2 m je primeren tudi za bližinske posnetke.
  • Oglejte si razliko z objektivom G – Objektivi serije G slovijo po opisni zmogljivosti, zagotavljajo odlične obrobne svetlobne značilnosti in najvišji kontrast tudi po robovih okvirja.
  • Tekoča zameglitev – Ta objektiv ima namesto standardne mnogokotne zaslonke krožno zaslonko s 9 ploščicami, ki zagotavlja naravnejše in bolj uravnotežene učinke zameglitve ozadja.
  • Prefinjena optična zmogljivost – Stekleni elementi z izjemno nizko razpršitvijo (ED) zagotavljajo vrhunski kontrast, ločljivost in pristne barve po celotni sliki, tudi pri visokih nastavitvah zaslonke.
  • Hitro in tiho ostrenje – Mehanizem za ostrenje v zadnjem delu skrajša najmanjšo razdaljo ostrenja in zagotavlja odzivno samodejno ostrenje. Vgrajeni supersonični motor (SSM) zagotavlja tiho delovanje.
  • Poslovite se od zamegljenih posnetkov – Objektiv uporabljajte s fotoaparatom Sony z vgrajenim stabilizatorjem slike SteadyShot™ ter iz roke snemajte tekoče in nezamegljene posnetke.

Lastnosti objektiva

Zoom objektivi

Nastavek objektiva

Serija A

Goriščnica

Telefoto

Tehnologija

G Lens

TIP senzorja

APS-C