Akcija!

Digitalni fotoaparat Cyber-shot SONY DSC-W830B 20,1 mio pik 8x optični zoom črn

Kompakten digitalni fotoaparat – Slikovni senzor z 20,1 milijona slikovnih pik – Optični stabilizator SteadyShot – 8-kratni optični zoom – Videoposnetki 720p HD – Inteligentni samodejni način
Preberi več...
ČrnaRožnataSrebrnaVijolična
Počisti
Garancija zadovoljstva

139,00 132,05

Vedno posnemite želeni prizor – Snemanje podrobnih fotografij in videoposnetkov HD še nikoli ni bilo tako enostavno. W830 je tako kompakten in majhen, da ga lahko pospravite v žep, in vsebuje številne funkcije, kot so senzor z 20,1 milijona slikovnih pik, 8-kratni optični zoom, hitro samodejno ostrenje in optični stabilizator slike SteadyShot.
Vse je v podrobnostih – S fotoaparatom Cyber-shot™ W830 enostavno snemajte lepoto vsakega prizora. Slikovni senzor visoke ločljivosti z 20,1 milijona slikovnih pik in vgrajeno samodejno ostrenje zagotavljata ostre in podrobne posnetke tudi hitrih prizorov. Pametni telefon tega ne zmore.
Približajte si svet – Prizor povečajte z zmogljivim 8-kratnim optičnim zoomom in ga posnemite v izjemno ostri sliki z objektivom Carl Zeiss®.
Snemajte in delite videoposnetke HD – Pritisnite gumb za snemanje jasnih videoposnetkov 720p HD, nato pa jih takoj predvajajte in trenutke podoživljajte s prijatelji.
Nastavitve za vsak prizor – Inteligentni samodejni način samodejno prilagaja nastavitve fotoaparata glede na razmere fotografiranja. Hitro snemate čudovito osvetljene posnetke brez zapletenih ročnih nastavitev.
Jasni in stabilni posnetki – Optični stabilizator slike Super SteadyShot zmanjšuje učinke gibov in tresljajev ter jih izravnava s premikanjem elementov v objektivu, zato so fotografije in videoposnetki vedno ostri in jasni.
Enostavno urejanje fotografij – Z lepotnimi učinki lahko sproti urejate ali retuširate slike, da izboljšate splošno kakovost fotografij ter zagotovite sveže in jasne portrete prijateljev, celo pri panoramskem fotografiranju.
S 360-stopinjsko panoramo vidite širšo sliko – Pritisnite gumb in povlecite vodoravno ali navzgor in navzdol. Fotoaparat samodejno združi hitre zaporedne posnetke in s panoramskimi posnetki zajame celoten prizor.

Funkcije fotoaparata

16-24 milijonov slikovnih pik, Videoposnetek 4K

Fotoaparati serija

Kompaktni – osnovni

Barva

Črna, Rožnata, Srebrna, Vijolična