Fotoaparat SONY ZV-E10 za vloganje (samo ohišje)

Zasnovano za ustvarjalne vlogerje, ki želijo ustvarjalen videz. Fotoaparat ZV-E10 prevzame opravila naknadne obdelave videoponsetkov. Ustvarite osupljiv vlog tako, da izkoristite prednost izmenljivih objektivov, velik senzor APS-C, vgrajen smerni mikrofon s 3 kapsulami in posebne funkcije, zasnovane za vlogerje – za vlog profesionalnega videza brez zahtevnih nastavitev.

#ZVE10

Garancija zadovoljstva

769,00

Na zalogi

Dopolnite v komplet

SD kartica SONY SF-E128 128GB GB, E serije

#SFE128 #SF128

Držalo za fotoaparate SONY GP-VPT2BT

Objektiv serije E SONY SEL-2870 zoom 28-70 mm

Dvignite raven glasbe z zvokom izjemne visoke ločljivosti in barvami, ki odražajo vaš slog.

#sel2870

SONY ZV-E10

Ujemite več sveta

Objektivi za širše vizualno izražanje

Poiščite objektiv, ki dopolnjuje vaš slog

S fotoaparatom ZV-E10 lahko preprosto ustvarite profesionalne vloge, saj lahko z izmenljivim objektivi zajamete svet tako, kot ga vidite sami. Oglejte si spodnji video in odkrijte številne ustvarjalne možnosti.

Široki in dinamični posnetki

S širokokotnim objektivom posnamete dinamične posnetke, na njih pa v ospredje postavite sebe in lokacijo, ko snemate sebke. Posnemite več mesta z naravnim ozadjem in popeljite gledalce na skupno izkušnjo.

Ozadje, ki pritegne pozornost

Z objektivom s fiksno goriščno razdaljo lahko pritegnete pozornost gledalcev. S tem objektivom lahko ustvarite gladko zameglitev ozadja, s katero bo pozornost prestavljena na subjekt. Z objektivom lahko dobite svetlejšo sliko v slabo osvetljenem okolju.

Izjemni bližinski posnetki poudarijo podrobnosti

V nasprotju z drugimi vrstami objektivov se lahko z makroobjektivom približate objektu ter zajamete drobne detajle z večjo velikostjo, kot z običajnimi objektivi. Naj bo to modni dodatek ali obrok, ki ga pripravljate – z makroobjektivom se lahko zelo približate objektu ter prikažete vse njegove čudovite podrobnosti.

Oddaljeno dogajanje

S teleobjektivom lahko snemate oddaljene predmete, pokrajino ali dogajanje z jasnimi podrobnostmi med potovanjem ali snemanjem vsakdanjega življenja. Svoji zgodbi lahko dodate dinamični element s povečevanjem in pomanjševanjem.

Razširite svoje vloganje z več kot 60 objektivi

Popestrite vloge, ki jih snemate s fotoaparatom ZV-E10, s Sonyjevimi objektivi. Sony nudi za Sonyjeve fotoaparate več kot šestdeset objektivov, vključno z objektivi, ki so posebej namenjeni snemanju videoposnetkov. Med ponudbo objektivov lahko raziščete vse možnosti za samosvojo izraznost.

Preprosto do izmenljivih blogov

Upravljanje z enim dotikom za zameglitev ozadja

Ni vam treba uporabljati zapletenih ročnih nastavitev. Zameglitev ozadja lahko preprosto vklopite in izklopite z enim gumbom. Izberite “Defocus” (Zameglitev) za profesionalno zamegljeno ozadje, da pritegnete pozornost na subjekt, ali “Clear” (Čisto), da prikažete jasno izostren celoten prizor.

Dramatičen učinek s počasnimi in hitrimi posnetki

Z gumbom Still/Movie/S&Q izdelka ZV-E10 lahko preprosto dostopate do načina S&Q za snemanje počasnega videoposnetka s 4-krat počasnejšo hitrostjo od realnega časa. Če pa spremenite nastavitev, lahko snemate hitre posnetke tudi do 60-krat hitreje. Te lahko snemate brez naknadnega urejanja v računalniku s čisto kakovostjo Full-HD.

Odlično za videe za ocenjevanje izdelkov

Poenostavite snemanje videov za ocenjevanje izdelkov. Ko je aktivirana nastavitev predstavitve izdelkov z ocenami, fotoaparat ostrenje z vašega obraza hitro in samodejno premakne na izdelek, ki ga držite pred fotoaparatom, ne da bi morali za izdelek premakniti roko in tako preklopili ostrenje nanj.

Visokokakovostni video tudi med premikanjem

Sistem stabilizacije slike fotoaparata ZV-E10 omogoča snemanje gladkih in čistih posnetkov tudi med hojo. Funkcija prioritete registracije obrazov (AE) bo samodejno povečala osvetlitev vašega obraza. Funkcija tudi med hojo samodejno zaznava vaš obraz in prilagaja nastavitve tako, da je obraz dobro osvetljen tudi takrat, ko se iz notranjosti premaknete na prosto ali med hojo na soncu in v senci.

Samodejno in natančno ostrenje

Fotoaparat ZV-E10 brez dodatnih nastavitev samodejno spremlja vaš obraz in oči, pri tem pa ne preklaplja na druge subjekte. Če želite preklopiti izostritev, se dotaknite monitorja LCD, fotoaparat pa bo spremljal izbrani subjekt s sprotnim sledenjem, ki uporablja UI.

Nemoten preklop ostrenja

Pri fotoaparatu ZV-E10 lahko prilagodite hitrost ostrenja in tako na gledalce naredite večji vtis. V fotoaparatu lahko izbirate med sedmimi različnimi hitrostmi – od hitrega pa do nekoliko bolj ležernega prehoda. V posnetku spodaj lahko pridobite zamisli, kako lahko to uporabljate.

Držalo za snemanje za nemoteno vloganje

Z držalom GP-VPT2BT boste še lažje ustvarjali sebke ter snemali pri visokih in nizkih kotih. Na držalu imate dostop do kontrolnikov, zato vam ni treba segati po gumbih fotoaparata. Z njimi lahko začnete in ustavite snemanje, upravljate zoom in zameglitev ozadja nastavite na “Defocus” (Zameglitev) ali “Clear” (Čisto).

Velik senzor pomeni veliko večjo kakovost

Izjemni posnetki, ki jih lahko ustvarite s fotoaparatom ZV-E10, so rezultat velikega slikovnega senzorja APS-C, ki je tudi v profesionalnih kinematografskih fotoaparatih. Senzor je več kot desetkrat večji od senzorjev, ki jih najdete v običajnem pametnem telefonu, zato ujame veliko več svetlobe in več podatkov slike, s tem pa ustvari čudovite slike in zameglitve ozadja.
[1] APS-C  [2] Tip 1.0  [3] 1/2,3~1/3,4-palčni

Profesionalna zameglitev ozadja

S fotoaparatom ZV-E10 lahko posnamete izjemne slike z mehko zamegljenim ozadjem, takšnim, kot ga vidite v filmih. To vam omogoča velik senzor fotoaparata, s katerim lahko posnamete osupljive posnetke, kjer subjekt izstopa v ozadju.

Izjemni videi v ločljivosti 4K

Videe 4K lahko posnamete tako, da pritisnete gumb MOVIE, velik slikovni senzor fotoaparata ZV-E10 pa zajame čudovit razpon barv. Slikovni senzor posname 2,4-kra več podatkov, kot jih je potrebnih za ločljivost 4K, nato pa te podatke stisne za končni posnetek.

Čisti posnetki pri šibki svetlobi

S fotoaparatom ZV-E10 lahko tudi pri šibki svetlobi ustvarite slike s čudovitimi podrobnostmi z minimalnim šumom. Vse to omogoča velik slikovni senzor fotoaparata, ki zbere vso razpoložljivo svetlobo. Rezultat so jasne, čiste slike, tudi pri snemanju v zaprtih prostorih pri šibki svetlobi ali na prostem ponoči.

Za neverjetno jasen zvok

Ustvarjeno za razločno snemanje glasu

Fotoaparat ZV-E10 omogoča razločno snemanje glasu. Notranji smerni mikrofon s 3 kapsulami je optimiziran za razločno snemanje glasu pred fotoaparatom tudi sredi množice.

Snemanje s čistim zvokom tudi na prostem v vetru

ZV-E10 je opremljen z vetrnim zaslonom, ki zmanjša zvok vetra pri snemanju na prostem. Namestite vetrni zaslon za brezskrbno snemanje in ne bo vam treba prilagajati ravni šumov po snemanju.

Za še višjo kakovost zvoka

Za razliko od običajnih analognih prenosov zvoka vam nikoli ne bo treba skrbeti glede motenj signala. Povežite ZV-E10 s poljubnim Sonyjevim mikrofonom, ki podpira digitalni zvočni vmesnik prek večvmesniškega nastavka (MI) za digitalen in čist zvok.

Delite z drugimi in se povezujte

Oddaljena povezljivost z visokokakovostnimi slikami

Fotoaparat ZV-E10 lahko uporabljate kot orodje za spletno komunikacijo in fotoaparat za pretakanje vsebine v živo, saj lahko uporabite velik senzor in vgrajen mikrofon. Če želite ZV-E10 uporabljati kot zunanji fotoaparat, ga s kablom USB Type-C® priključite na računalnik ali pametni telefon Sony Xperia™.

Posnemite zdaj, delite potem

Videoposnetke profesionalne kakovosti lahko po snemanju delite z drugimi v družabnih omrežjih. Z brezplačno programsko opremo Imaging Edge Mobile™ lahko videe ali fotografije iz fotoaparata ZV-E10 hitro pošljete v pametni telefon.

Preprosto snemanje pokončnih videov

Videe, posnete v pokončni usmerjenosti, lahko znova predvajate ali jih uredite tako, da označite pokončno usmerjenost. Tako lahko naložite vsebino, po meri narejeno za pametne telefone.

Preprosto urejanje videov v pametnem telefonu

Z dodatkom Movie Edit lahko video preprosto urejate v pametnem telefonu. Uporabite izboljšano stabilizacijo za videe, na katerih se slika močno trese, ali pa znova kadrirajte in obrežite video na razmerje za družabna omrežja.

Brezskrbno napajanje

Med ustvarjanjem vloga se vam ni treba obremenjevati z virom napajanja – ZV-E10 je opremljen z več možnostmi napajanja za zagotavljanje brezskrbnega snemanja.

Zmogljivost za snemanje na prostem

Baterija fotoaparata ZV-E10 zagotavlja 125-minutno neprekinjeno snemanje videoposnetkov ali do 440 fotografij za dolgotrajno udobno snemanje na prostem.

Zunanje napajanje za dolgotrajna snemanja

Za še večjo prilagodljivost je fotoaparat opremljen z zunanjim napajanjem prek konektorja USB Type-C®, tako da lahko uporabite zunanje mobilne baterije za daljše snemanje.

Izbirno omrežno napajanje za pretakanje v živo

Ko je na voljo omrežno napajanje, lahko uporabite omrežni napajalnik, kot je AC-PW20AM, zato vam ni treba nikoli skrbeti, da bi se vam baterija izpraznila, kar je uporabno pri uporabi pretakanja v živo.

Dodajte v fotoaparat umetniške učinke

Z zamenjavo barv lahko dobite različne umetniške učinke. Preprosto spremenite nastavitev ustvarjalnega sloga ali pa izberite med sedmimi različnimi vizualnimi učinki z načini slikovnih učinkov.

Podpora za S-Log3 za ustvarjalne barvne odtenke

ZV-E10 podpira nastavitev S-Log3, uporabljeno v vrhunskih fotoaparatih serije Alpha. S-Log3 pri urejanju pri naknadni obdelavi v računalniku omogoča širok dinamični razpon za še večji nadzor nad končnimi barvami.

Pristni videi 4K HDR s tehnologijo HLG

ZV-E10 omogoča snemanje videov 4K HDR (visok dinamični razpon) s pristnimi barvami brez zahtevnega naknadnega urejanja ali barvnega stopnjevanja.

Specifikacije in funkcije

Fotoaparat za vlogerje z izmenljivim objektivom

Velik senzor tipa APS-C s 24,2 milijona slikovnih pik Exmor™ CMOS

Smerni mikrofon s 3 kapsulami s priloženim vetrnim zaslonom

Funkcije za ustvarjalce vlogov – predstavitev izdelkov z ocenami, stikalo za zameglitev ozadja, gumb Still/Movie/S&Q

Prilagodljiva povezljivost za enostavno deljenje vsebine

VRSTA SENZORJA
CMOS-senzor Exmor vrste APS-C (23,5 x 15,6 mm)

ŠTEVILO SLIKOVNIH PIK (DEJANSKIH)
Pribl. 24,2 milijona slikovnih pik

OBČUTLJIVOST ISO (OZNAKA ZA PRIPOROČENO OSVETLITEV)
[Fotografije] ISO 100-–2000 (vrednosti ISO od ISO 50 do ISO 51200 je mogoče nastaviti kot razširjen razpon ISO.), AUTO (ISO 100–6400, izbirna zgornja in spodnja meja), [Videoposnetki] enakovredno ISO 100–32000, AUTO (ISO 100–6400, izbirna zgornja in spodnja meja)

ČAS DELOVANJA BATERIJE (FOTOGRAFIJE)
Pribl. 440 posnetkov (LCD-monitor) (standard CIPA)

VRSTA ISKALAVRSTA MONITORJA
7,5 cm (vrsta 3,0) TFT

Fotoaparati serija

, ,

Nastavek objektiva