Akcija!

Fotoaparat SLT serije s prosojnim ogledalom in izmenljivim objektivom SONY SLT-A55V – SAMO BODY

Profesionalno odzivno fotografiranje in videoposnetki Full HD z manj opreme. CMOS Exmor™ APS HD z 16,2 mil. pik, Full HD AVCHD, 10 fps, 7,5 cm LCD, GPS. samo ohišje. Izjemno hitro neprekinjeno fotografiranje do 10 sličic na sekundo. Videoposnetki Full HD s hitrim in natančnim samodejnim ostrenjem. Lahek, kompakten in enostavne uporabe.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

813,20 299,00

Na zalogi

16,2 milijona učinkovitih slikovnih pik – CMOS-senzor Exmor™ APS HD CMOS visoke ločljivosti za izjemno odzivno snemanje fotografij in videoposnetkov HD z nizko stopnjo šuma, tudi pri šibki svetlobi.
Procesor BIONZ z dvojnim odpravljanjem šuma – Zmogljiv mehanizem za obdelavo fotografij vsebuje nove algoritme za slike zelo visoke kakovosti in nizke stopnje šuma z bogatim stopnjevanjem odtenkov.
Tehnologija prosojnega ogledala – Premično ogledalo DSLR zamenjuje s fiksnim prosojnim ogledalom: omogoča izjemno hitro fotografiranje s hitrim in natančnim sistemom samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem.
Izjemno hitro neprekinjeno fotografiranje – Hitre prizore v načinu neprekinjene prioritete hitrosti snemajte pri hitrosti do 10 sličic na sekundo z natančnim samodejnim ostrenjem med sledenjem premikajočih predmetov.
Snemanje videoposnetkov Full HD s hitrim samodejnim ostrenjem – Podrobne videoposnetke Full HD snemajte v formatu AVCHD 1080i ali MP4: s hitrim in natančnim samodejnim ostrenjem med sledenjem premikajočih se predmetov.
Ustvarjalne funkcije za videoposnetke Full HD – Vključuje namenski gumb za snemanje, nastavitev zaslonke za čudovite učinke globinske ostrine in izbirne ustvarjalne sloge.
Napredni pogled v živo s hitrim samodejnim ostrenjem – Realnočasni prikaz slike visoke ločljivosti iz senzorja LCD-zaslona ali v iskalu s hitrim in natančnim samodejnim ostrenjem faznega zaznavanja.
Panoramsko fotografiranje s panoramskim fotografiranjem v 3D – Pritisnite zaklop in premikajte fotoaparat, da zajamete izredno široke panoramske slike: zajemite tudi panoramske posnetke 3D za predvajanje s televizorjem 3D.
Občutljivost do ISO 12800 – Zelo visoka najvišja občutljivost z izboljšanim odpravljanjem šuma za naravne fotografije tudi pri šibki svetlobi.
Sistem samodejnega ostrenja 15-točkovnim faznim zaznavanjem – Novo razviti sistem samodejnega ostrenja s 3 križnimi senzorji za hitro in natančno ostrenje – učinkovito pri snemanju z iskalom ali pogledom v živo….

Funkcije fotoaparata

16-24 milijonov slikovnih pik, Senzor APS-C

Segment produktov

Fotoaparat