Digitalni fotoaparat SONY ILCE-6000L α6000 serije E s senzorjem APS-C + objektiv SELP1650

CMOS-senzor Exmor™ APS HD s 24,3 milijona slikovnih pik in procesorjem BIONZ X™ – Hitro hibridno samodejno ostrenje (zaznavanje faze in kontrasta) – Vsestranski sistem izmenljivih objektivov serije E – Popolnoma ročno upravljanje za ustvarjalno fotografijo – Enostavna izmenjava in upravljanje prek povezav Wi-Fi in NFC z enim dotikom. Komplet body + objektiv SEL1650

#ilce6000 #selp1650

Garancija zadovoljstva

619,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,58 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 12,58 €
Odplačati želim čim prej
6 x 82,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 82,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Črna
Siva
Počisti

α6000

Avto fokus hitrejši od DSLR aparata

α6000 za boljše fotografije: 24 milijonov pik, hitro samodejno ostrenje in prenosna uporaba. Z iskalom OLED Tru-Finder™, ročnimi funkcijami in objektivi je odlična zamenjava za nerodne fotoaparate DSLR.

Na voljo je nova programska oprema za α6000.

Nadgradite fotoaparat za še enostavnejše snemanje.

S hitrim samodejnim ostrenjem fotografirajte v 0,06 sekunde

Popolno gibanje, idealno posneto

Za razliko od konkurenčnih modelov, hitro hibridno samodejno ostrenje fotoaparata α6000 združuje zmogljivosti samodejnega ostrenja z zaznavanjem faze in zaznavanjem kontrasta. S 179 točkami samodejnega ostrenja (za skoraj celotno sliko), kar je največ v razredu, in hitrim zaznavanjem kontrasta zagotavlja vrhunske zaporedne posnetke z 11 sličicami na sekundo in zelo natančno sledenje gibanja pri snemanju fotografij in videoposnetkov.

Sony začenja novo obdobje samodejnega ostrenja

4D FOCUS omogoča vrhunsko samodejno ostrenje v štirih dimenzijah: široko območje samodejnega ostrenja (višina in širina 2D), hitro samodejno ostrenje (3D-globina) in izboljšano predvidljivo sledenje (4D-čas).

Oglejte si več o tehnologiji 4D FOCUS

Priročnik za nastavitev fotoaparata 4D FOCUS

Vaš fotoaparat, vaše barve

Ujemite zares nepozabne trenutke. Samodejno ostrenje fotoaparata α6000 je hitrejše kot pri fotoaparatih DSLR, zato ne boste nikoli več zamudili posnetka. Na voljo imate tudi nove barve in tako še več možnosti, da izrazite svoj slog.

1: grafitno siva 2: srebrna 3: bela 4: črna

Kakovost se začne s senzorjem

Večje območje za podrobnejše slike

Za boljše slike potrebujete večji senzor in α6000 pri tem prekaša številne fotoaparate. Senzor APS-C omogoča 1,6-krat večje območje kot pri senzorjih 4/3 in 13-krat večje kot pri senzorjih 1/2,3. Rezultat tega so slike neverjetno visoke kakovosti.

1: 20% boljša občutljivost
Senzor APS HD fotoaparata 6000 v primerjavi s prejšnjimi senzorji z enakim številom pik zagotavlja 20% boljšo občutljivost, zato zajame več informacij.

2: Leče na čipu brez zamikov
Dve inovaciji na ravni mikronov izvoljšujeta zmogljivost senzorja: odstranjujeta razmike med 24,3 milijona mikroelementov, vsak mikroobjektiv pa je nagnjen glede na lokacijo.

Ostrejše podrobnosti, hitrejše samodejno ostrenje

Procesor BIONZ X™

Novi procesor BIONZ X™ odlikuje trikrat hitrejša obdelava kot pri prejšnjih modelih, zato omogoča natančno snemanje tekstur, odpravlja zamegljene podrobnosti in celo zmanjšuje vidne šume. To omogoča pri fotografijah in videoposnetkih.

1: Vrhunska hitrost
BIONZ X v kombinaciji s senzorjem in tehnologijo za samodejno ostranje obdela veliko količino podatkov, ki omogočajo razvoj sistema za najhitrejše samodejno ostrenje.

2: Tehnologija za točno reprodukcijo
Posebni optični filter preprečuje težavne uklone pri snemanju z majhno zaslonko in odpravlja zamegljene dele slike za podrobne in izjemno ostre slike.

CMOS-senzor Exmor™

Novi senzor APS HD s 24,3 milijona slikovnih pik odlikujeta optimirano zbiranje svetlobe (skozi nagnjene mikroobjektive) in izboljšana občutljivost na svetlobo.

Napredni procesor

Slikovni procesor BIONZ X™ zagotavlja vrhunske slike in omogoča izjemno hitro samodejno ostrenje.

Neverjetni posnetki pri šibki svetlobi

Izjemno visok razpon ISO omogoča snemanje naravnih fotografij z bogatimi odtenki pri šibki svetlobi in v zaprtih prostorih brez bliskavice.

Ne zamudite nobenega popolnega posnetka

Hitro hibridno samodejno ostrenje

Napredno hitro hibridno samodejno ostrenje omogoča ostrenje več prizorov z zaznavanjem faze (zmanjšuje odvisnost od načina z zaznavanjem kontrasta), kar zagotavlja hitro samodejno ostrenje za snemanje predmeta v ravno pravem trenutku.

Širša pokritost okvirja

179 izjemno natančnih točk samodejnega ostrenja za boljšo pokritost.

Več točk samodejnega ostrenja poveča možnost snemanja popolnoma izostrenih slik. Fotoaparat α6000 s kar 179 točkami samodejnega ostrenja zagotavlja široko pokritost okvirja in vedno natančno umeščanje predmeta ne glede na njegovo mesto v kadru.

Točke samodejnega ostrenja z faznim zaznavanjem središča

Izjemno hitro in ostro

Neprekinjeno fotografiranje z 11 sličicami/sekundo s samodejnim ostrenjem

Snemanje s hitrostjo 11 sličic na sekundo ne bi doseglo svojega namena, če bi bile sličice zamegljene. Tukaj se izkaže α6000; omogoča izjemno hitro snemanje z vrhunskim samodejnim ostrenjem s sledenjem, ki zagotavlja čiste in jasne predmete.

Neprekinjeno fotografiranje

Fazno zaznavanje pri videoposnetkih

Tekoče samodejno ostrenje za boljše videoposnetke

Izjemno zmogljivo samodejno ostrenje fotoaparata α6000 ni omejeno zgolj na fotografije. S faznim zaznavanjem, ki zagotavlja hitro ostrenje in tekoče sledenje, omogoča tudi profesionalno snemanje zahtevnih videoprojektov.

Posnetki Full HD

Zaustavite dogajanje, ne razburjenja

Predmet zamrznite pri neverjetni hitrosti 11 sličic na sekundo za dramatične posnetke trenutkov ali izrazov, ki jih želite posneti.

Snemajte kinematografsko

Z ločljivostjo Full 1080 HD v načinu 60p ali 24p lahko snemate videoposnetke kinematografske kakovosti.

Funkcije samodejnega ostrenja za vsak prizor

Samodejno ostrenje oči, samodejno ostrenje z zaklepom in druge funkcije vam omogočajo, da se povsem osredotočite na vsebino prizora.

Pametnejše iskalo za boljše fotografije

OLED Tru-Finder™ EVF je eno številnih orodij fotoaparata α6000 za načrtovanje in predogled posnetkov. Regulacija osvetlitve odpravi težave zaradi presvetlih ali pretemnih prizorov, zoom z ostrenjem pa natančno poveča izbrano podrobnost.

Barva

Črna, Siva, Srebrna

Funkcije fotoaparata

16-24 milijonov slikovnih pik, Elektronsko iskalo OLED, Senzor APS-C, Wi-Fi in funkcije na dotik (NFC)