Akcija!

Digitalni fotoaparat SONY ILCA77M2 Alfa 77 serije A s senzorjem APS-C

Garancija zadovoljstva

1.099,99 1.044,99

Ni na zalogi

CMOS-senzor APS-C s 24,3 milijona slikovnih pik in zasnovo leč na čipu brez razmikov

Nadgrajeni CMOS-senzor Exmor™ izboljša občutljivost in zmanjšuje stopnjo šuma tako, da zapolni razmike med lečami na čipu. Senzor zagotavlja 20 % višjo občutljivost kot prejšnji model.

Procesor BIONZ X™

Izpopolnjen mehanizem za obdelavo upravlja ogromne količine podatkov o senzorju, da omogoči izredno hitro fotografiranje vrhunskih slik z nizko stopnjo šuma.

Sistem samodejnega ostrenja z 79-točkovnim faznim zaznavanjem

Novi sistem samodejnega ostrenja s 15 križnimi senzorji za natančno, neprekinjeno samodejno ostrenje – učinkovito z iskalom, pri pogledu v živo ali na LCD-zaslonu.

Videoposnetek Full HD s hitrim samodejnim ostrenjem

Snemajte videoposnetke 1920 x 1080 z neprekinjenim samodejnim ostrenjem s sledenjem premikajočih se predmetov: s progresivnim načinom snemanja 60p/24p za kinematografske posnetke.

12 sličic na sekundo s sledenjem s samodejnim ostrenjem

Hitre prizore snemajte z izjemno natančnim sledenjem s hitrostjo do 12 sličic na sekundo (pribl. najnižja hitrost z neprekinjenim samodejnim ostrenjem). Ko je kakovost nastavljena na “FINE”, velikost slike pa na “L”, v zaporedju posnamete 60 sličic.

Lastniška tehnologija prosojnega ogledala

Pri Sonyjevi edinstveni zasnovi je premično ogledalo DSLR zamenjano s fiksnim prosojnim ogledalom, kar omogoča izjemno hitro snemanje z neprekinjeno uporabo samodejnega ostrenja z natančnim faznim zaznavanjem.

Nadzor razpona samodejnega ostrenja

Samodejno ostrenje nastavi na določeno razdaljo od fotoaparata za ostre rezultate, tudi če cilj trenutno zakriva drug prehodni predmet.

Ustvarjalne funkcije za videoposnetke Full HD

Zagotovite si ostro in natančno neprekinjeno samodejno ostrenje; Načini osvetlitve PASM ponujajo popoln nadzor nad ustvarjanjem.

Širok razpon občutljivosti od ISO 100 do 25600

Visoka najvišja občutljivost omogoča zajem naravnih slik z nizko stopnjo šuma tudi pri šibki svetlobi: razširjen način razširi občutljivost vse do ISO 50.

Iskalo XGA OLED TruFinder™

Natančno elektronsko iskalo z visokim kontrastom in 100-odstotno pokritostjo okvira za natančno kadriranje, ostrenje in pregledovanje posnetkov.

Visokoločljiv prikaz informacij

Izberite možnost Graphic Grafični prikaz, Prikaz vseh informacij, Brez informacij na zaslonu, Histogram ali Digitalni merilnik ravni.

Zaznavanje obrazov z registracijo obrazov

Prepozna do 8 obrazov v prizoru in optimira osvetlitev, izravnavo beline, bliskavico in druge nastavitve za čudovite portrete.

3-smerni nagibni LCD-zaslon

Prosto prilagodljiv LCD visoke ločljivosti (1.228.000 pik) s tehnologijo WhiteMagic za jasno sliko, tudi pri neposredni sočni svetlobi.

Razširjeno prilagodljivo območje

Če aktivna točka samodejnega ostrenja izgubi predmet, se takoj vklopi ena od 8 bližnjih točk samodejnega ostrenja za neprekinjeno in natančno sledenje premikajočega se predmeta.

Zoom za jasno sliko

Digitalno do 2-krat poveča osrednji del slike s skoraj neopaznim poslabšanjem kakovosti, s čimer podvoji razpon zooma.

5-stopenjska nastavitev sledenja

Trajanje sledenja s samodejnim ostrenjem lahko prilagodite v 5 korakih; pri nizkih nastavitvah ima prednost stabilnost, pri visokih pa hitrost (idealno na primer za snemanje različnih predmetov z različne razdalje). Pri snemanju videoposnetkov so na voljo tri nastavitve.

Samodejno ostrenje oči

Omogoča snemanje izostrenih obrazov, tudi ko je predmet delno obrnjen proč od fotoaparata s plitvo globinsko ostrino.

Izboljšani načini območja samodejnega ostrenja

Samodejno ostrenje z zaklepom, ki optimira velikost ciljnega okvirja in zagotavlja optimalno točko samodejnega ostrenja, je na voljo kot način območja ostrenja. Izberete lahko začetno točko samodejnega ostrenja za sledenje, na voljo pa so načini območja Široko, Območje, Središče, Prilagodljivo območje in Razširjeno prilagodljivo območje.

Izboljšana vgrajena stabilizacija slike

Učinkovita stabilizacija slike za vsak združljiv objektiv po celotnem razponu goriščne razdalje. Pomaga stabilizirati sliko iskala, ko je sprožilo pritisnjeno do polovice.

Mehanizem za obdelavo BIONZ X™

Izpopolnjeni procesor upravlja ogromne količine podatkov o senzorju, da omogoči hitro snemanje vrhunskih fotografij z nizko stopnjo šuma. Napredne vgrajene funkcije vključujejo tehnologijo za reprodukcijo podrobnosti za pristnejše slike, zmanjševanje uklona za popravljanje zamegljenih podrobnosti ter območno odpravljanje šumov za jasnejše in podrobnejše slike pri visokih nastavitvah ISO. Območno odpravljanje šumov sliko selektivno razdeli na območja glede na vzorce (kot so robovi, teksture in enakomerno obarvani deli, ko je modro nebo), nato pa uporabi najprimernejše odpravljanje šumov za vsako območje.

Območno odpravljanje šumov

S tehnologijo za reprodukcijo podrobnosti učinkovito odpravlja šume za jasnejše in podrobnejše slike tudi pri visoki občutljivosti.

Prilagodljivi funkcijski gumbi

Pogosto uporabljene funkcije dodelite želenim prilagodljivim gumbom. Funkcije enostavno dodelite 11 gumbom za uporabo katerihkoli od 53 funkcij za hitrejšo in intuitivnejšo uporabo.

Povečava ostrenja in funkcija izostritve modrine

Sliko ali videoposnetek povečajte v iskalu visoke ločljivosti za ročno natančno nastavitev ostrenja ali pa z izostritvijo modrine obarvajte najbolj izostrene dele slike za hitro potrditev.

Prilagodljive nastavitve iskala

Barvno temperaturo in svetlost iskala prilagodite v 5 enostavnih korakih za kompenzacijo vrste in moči svetlobe v okolici.

Prilagodljivi funkcijski gumbi

Pogosto uporabljene funkcije dodelite želenim prilagodljivim gumbom. Funkcije enostavno dodelite 11 gumbom za uporabo katerihkoli od 53 funkcij za hitrejšo in intuitivnejšo uporabo.

Funkcije fotoaparata

16-24 milijonov slikovnih pik, Elektronsko iskalo OLED, Senzor APS-C, Wi-Fi in funkcije na dotik (NFC)

Fotoaparati serija

Brezzrcalni – serija A