Akcija!

SONY HVL-F43M Zunanja brezžična bliskavica GN43 s sistemom Quick Shift Bounce

Studijska osvetlitev na dosegu prstov. Zunanja brezžična bliskavica GN43 s sistemom Quick Shift Bounce, možnostjo več zaporednih uporab bliskavice in samodejno nastavitvijo beline. Združljivi z ILCE in RX10 fotoaparati
Z zmogljivo studijsko osvetlitvijo zajemite vsak trenutek – Zagotovite si močno osvetlitev z bliskavico z vodilnim številom 43 (ISO 100 m).
Brez težav zaradi prahu in vlage – Lepo je biti pripravljen. Med snemanjem uporabljajte zasnovo, ki je odporna na prah in vlago.
Naj vas oprema ne ovira – F43M pospravite in torbo in se odpravite na snemanje. Zaradi lahke in kompaktne zasnove jo lahko vzamete kamorkoli.
Studijski svetlobni učinki – Ker lahko sprožite tudi druge brezžične bliskavice, lahko brez nerodnih kablov snemate ustvarjalne posnetke.
Hitro in enostavno snemanje s sistemom Quick Shift Bounce – Z enostavnim obračanjem si zagotovite brezhiben prehod s fotografiranja portretov na fotografiranje pokrajin ob nespremenjenih ključnih položajih senc.
Popolni portreti – Svetlobo, ki jo zajame vgrajena odbojna folija, lahko učinkovito in enostavno usmerite, da ustvarite naraven in prijeten videz.
Moč je v vaših rokah – Z 22-stopenjskim preklapljanjem moči izjemno natančno upravljajte izhodno moč bliskavice.
Z brezžičnim upravljalnikom osvetlite vsak prizor – Prizore osvetlite z brezžično zunanjo bliskavico ali uporabite tri ločene bliskavice, ki jih upravljate z F43M.
Ustvarjajte profesionalne učinke odboja – Odbijajte svetlobo z različnih površin z do 90-stopinjskim vrtenjem v levo ali desno in 150-stopinjskim vrtenjem navzgor.
Razširite pogled – Vgrajena široka plošča podpira goriščne razdalje od 24 mm do 105 mm za večje pokritje z bliskavico….

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

407,99 387,59

Ni na zalogi

Fotoaparati dodatki

Bliskavice in luči

Fotoaparati dodatki serija

Za fotoaparate α z izmenljivimi objektivi