Akcija!

Bliskavica SONY HVL-F60M za modele Alfa SLT aparate

Prizor posnemite pri idealni svetlobi. Zunanja brezžična bliskavica GN60 in LED s 1200 luksi za 0,5 m s sistemom Quick Shift Bounce in krmilnikom Quick Navi.
Preberi več...
Garancija zadovoljstva

639,90 607,91

Ni na zalogi

Zagotovite tekoče in nespremenljivo ravnovesje svetlobe – Ko z načina za pokrajino preklopite na portretni način, Quick Shift Bounce v enem tekočem dejanju prilagodi položaj bliskavice.
Snemajte pristne barve pri šibki svetlobi – Visoka svetilnost bliskavice GN60 in največja osvetlitev LED 1200 luksov za 0,5 metra zajameta tudi najmanjše podrobnosti fotografije ali videoposnetka.
Enostavne in intuitivne nastavitve – Quick Navi vam z jasnim matričnim zaslonom in tekočim kolescem omogoča upravljanje bliskavice, kot bi bila nameščena na ohišju fotoaparata.
Napredne inteligentne funkcije nudijo več možnosti – Deluje kot zunanja bliskavica, krmilnik in upravljalnik razmerja osvetlitve za fotografiranje z brezžično bliskavico.
V pravem trenutku zagotovite pravo svetlobo – Samodejno upravljanje zooma samodejno optimira kote osvetlitve skladno z velikostjo slikovnega senzorja fotoaparata.
Natančnejša barvno ravnovesje in nasičenost – S samodejno nastavitvijo beline in prilagajanjem barvne temperature lahko kompenzirate različne svetlobne značilnosti.
Pri snemanju v temi glejte zaslon – Ko snemate v slabo osvetljenih prostorih, z gumbom vklopite osvetlitev LCD-zaslona in krmilnike prikažite na zaslonu.
Zaščitite pred prahom in vlago – Bliskavica je zatesnjena pred prahom in vlago ter tako pripravljena na zahtevne fotografske izzive.
Za boljšo ustvarjalnost uporabite priloženi difuzor – S priloženim difuzorjem za bliskavico ali barvnim filtrom (3200k) fotografije polepšajte z želenim slogom.
Varno shranite vsebine – Bliskavici sta priložena priročna mehka torbica in zaščitni pokrovček za priključek, zato jo lahko prenašate povsem varno.

Fotoaparati dodatki

Bliskavice in luči

Fotoaparati dodatki serija

Za fotoaparate α z izmenljivimi objektivi