Akcija!

Navtični CD-sprejemnik z brezžično tehnologijo BLUETOOTH® SONY MEX-M71BT

Z navtičnim sprejemnikom MEX-M71BT s povezavo Bluetooth lahko na morju poslušate še več glasbe boljša pa je tudi povezljivost. S funkcijo dvojne povezave Bluetooth lahko povežete dva pametna telefona, pri čemer je drugi namenjen izključno prostoročnim klicem. S prilagodljivimi zvočnimi funkcijami, kot sta grafični izenačevalnik in funkcija EXTRABASS, vaša glasba vedno zveni tako, kot želite.

#MEXM71BT

Garancija zadovoljstva

194,75

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,78 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
18 x 10,78 €
Odplačati želim čim prej
6 x 32,33 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 32,33 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Ni na zalogi

Vrhunsko pretakanje na morju

Enojni CD-sprejemnik velikosti DIN z dvojno povezljivostjo Bluetooth®

S tem navtičnim LCD-sprejemnikom lahko vso svojo glasbo odnesete s seboj na morje. Povezovanje Bluetooth zagotavlja popolno brezžično pretakanje, poleg tega pa lahko povežete še drug telefon za dodatne prostoročne klice. Zaradi protikorozijskega premaza in površine, ki je odporna na UV-žarke, nimate nobenih težav zaradi sonca in morskega zraka.

Pripravljen na sonce in vlažnost

Površina, ki je odporna na UV-žarke, varuje pred močno svetlobo sonca, protikorozijski premaz pa ščiti izdelek pred slanim morskim zrakom.

Če se želite brezžično povezati, se dotaknite

S tehnologijo NFC lahko telefon Bluetooth® takoj povežete. Dotaknete se gumba za nastavitev glasnosti na sprejemniku. Nimate tehnologije NFC? Ne skrbite. Brezžično povezavo Bluetooth® lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

Upravljajte z glasom

Ko je priključen telefon, lahko z glasovnimi ukazi dobite navodila za pot, predvajate glasbo in komunicirate s svojimi stiki.

Povežite dva pametna telefona z dvema povezavam Bluetooth®

Za polni dostop do navigacije, predvajanja glasbe in komunikacijskih funkcij povežite prvi telefon prek povezave Bluetooth®. Drugi telefon lahko hkrati povežete za prostoročno opravljanje in sprejemanje klicev.

S seboj na pot vzemite Siri
Z aplikacijo Siri Eyes Free povežite svojo napravo s sistemom iOS, da boste lahko upravljali glasbo, navigacijo, sporočanje in še mnogo drugega.

Glasovni nadzor za Android
Uporabite glasovni nadzor za dobivanje navodil, pošiljanje sporočil in predvajanje skladb v pametnem telefonu s sistemom Android.

Upravljanje z govorom

Uživajte v priročnih funkcijah pametnega telefona, pri čemer vam ni treba nikoli umakniti pogleda s ceste. Z glasovnim upravljanjem lahko upravljate glasbo, pridobite sprotna navodila za vožnjo in komunicirate s stiki – vse to poteka prek enostavnih govornih ukazov.

Uživajte v odličnem zvoku na vsaki vožnji

Uživajte v čistem in naravnem zvoku, ki ga zagotavljajo zmogljiv ojačevalnik in prilagodljive nastavitve zvoka, ne glede na to, kam potujete.

Predvajajte datoteke FLAC

Združljivost z obliko zapisa FLAC pa omogoča predvajanje zvočnih datotek brez izgub za uživanje v vseh glasbenih podrobnostih.

Enostavno branje na visokokontrastnem LCD-zaslonu 

Kontrast zaslona je petkrat večji od kontrasta pri običajnih zaslonih, kot gledanja pa je optimiziran, zato je zaslon vedno dobro čitljiv.

.

Priključite na vrata USB, združljiva z AOA 2.0

Sprednja vrata USB, združljiva z AOA 2.0, omogočajo, da predvajalnike glasbe ter telefone s sistemom Android in iOS povežete prek kabla.

Funkcije avtoradia

Bluetooth, Spremenljiva osvetlitev, USB, Velikost 1DIN