Akcija!

Slušalke Sony WF-1000XM4 brezžične z odpravljanjem šumov

Popolnoma brezžične slušalke WF-1000XM4 združujejo najboljše odpravljanje šumov v panogi, visokokakovosten zvok,…

Garancija zadovoljstva

184,99

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 10,22 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
18 x 10,22 €
Odplačati želim čim prej
6 x 30,67 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 30,67 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Črna
Srebrna
Počisti

Odkrijte svobodo

Oglejte si, kako slušalke WF-1000XM4 združujejo našo najnaprednejšo tehnologijo odpravljanja šumov ter izjemno kakovost zvoka in pametne prilagojene funkcije, ki se prilagodijo glede na vašo lokacijo.

Glavne značilnosti slušalk WF-1000XM4

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi

Več

_sestava

Izjemna kakovost zvoka

Več

Spregovori in klepetaj

Več

Vrhunska kakovost klica

Več

Prilagojeno za vas

Več

Vodoodpornost in čas delovanja baterije

Več

Vodilna funkcija odpravljanja šumov v panogi – zdaj še boljša

Celotne slušalke WF-1000XM4 so bile zasnovane povsem na novo. Opremljene so s posebej razvitim Sonyjevim novim integriranim procesorjem V1, ki odpravlja več šumov, kot kdaj koli prej, novo učinkovitejšo pogonsko enoto, mikrofoni z odpravljanjem šumov in inovativnimi ušesnimi čepki za izolacijo hrupa s stabilnejšim prileganjem.

Integrirani procesor V1

Pri Sonyjevem posebej razvitem novem integriranem procesorju V1, ki je opremljen z zmogljivostjo odpravljanja šumov našega priznanega čipa QN1e, pa smo naredili še korak dlje. Izboljšana učinkovitost odpravljanja šumov in tehnologija Bluetooth ‘sistem na čipu’ zagotavljata najvišjo raven odpravljanja šumov v panogi, ki hkrati porabi manj energije.

Visokozmogljivi mikrofoni s tehnologijo dveh senzorjev šumov

Dva mikrofona z odpravljanjem šumov na uho – en obrnjen naprej, drug nazaj – na površini slušalk zajamejo več okoliškega zvoka, naj gre za hrup v letalu, hrup mestnega prometa ali klepet v pisarni.

Nova 6 mm pogonska enota

Novo zasnovana 6 mm pogonska enota z 20-odstotnim večjim magnetom zagotavlja izboljšano delovanje pri nizkih frekvencah. Izboljšano je tudi odpravljanje šumov z ustvarjanjem visokonatančnega signala za odpravljanje šumov za razpon nizkih frekvenc.

Ušesni čepki za izolacijo hrupa

Novo razviti ušesni čepki za izolacijo hrupa so izdelani iz edinstvene poliuretanske pene. Ker so mehki in prožni, zagotavljajo večjo površino stika med konico ušesnega čepka in ušesnim kanalom ter odpravljajo razmike za izoliranje zvoka in odpravljanje šumov. Izboljšana je tudi oprijemljivost z ušesnim kanalom za stabilnejše prileganje, zaradi česar so slušalke WF-1000XM4 preproste za nošenje.

Zmanjšanje zvoka vetra

Uživajte v popolnem potopnem zvoku, tudi v vetrovnih razmerah. Način samodejnega zmanjšanja zvoka vetra zazna vetrovne razmere in samodejno zmanjša zvok vetra.

Boljši okoljski zvok

V načinu ambientalnega zvoka slušalke WF-1000XM4 zajamejo več okoljskega zvoka kot kdaj koli prej za zagotavljanje bolj naravne izkušnje ob poslušanju in povezanosti z okoljem.

Izjemna kakovost zvoka

Slušalke WF-1000XM4 podpirajo brezžičen zvok visoke ločljivosti s posebej oblikovanimi 6 mm gonilniki, ki kljub kompaktni velikosti nudijo dinamičen zvok, izredno prožna membrana pa omogoča širok razpon nizkih tonov. Vgrajen procesor V1 izboljša kakovost zvoka in zmanjša popačenje ter omogoča obdelavo kodeka LDAC in DSEE Extreme.

Uživajte v zvoku visoke ločljivosti brez kablov

Z našo tehnologijo LDAC, ki je postala standard, slušalke WF-1000XM4 odslej podpirajo brezžičen zvok visoke ločljivosti. LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa 990 kb/s) kot običajna zvočna povezava Bluetooth®, kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje doživetju ob poslušanju z žično povezavo.

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ (Digital Sound Enhancement Engine) z umetno inteligenco Edge-AI sproti zvišuje ločljivost stisnjenih datotek z digitalno glasbo. Z dinamičnim zaznavanjem instrumentov, glasbenih žanrov in elementov skladbe, kot so vokali ali interludiji, obnovi zvok visokega razpona, ki se izgubi s stiskanjem, zato je doživetje bogatejše in popolnejše.

Pametnejše govorjenje in poslušanje

Ko začnete govoriti, funkcija Spregovori in klepetaj zaustavi predvajanje glasbe in prepusti zvok iz okolice, da lahko opravite pogovor. Priročno, če želite imeti slušalke v ušesih. Ko pogovor zaključite, se začne vaša glasba znova samodejno predvajati. Funkcija Spregovori in klepetaj zaznava vaš glas in se odziva nanj. Funkcija uporablja tehnologijo natančnega zajemanja glasu, ki je kombinacija štirih mikrofonov in senzorjev za obdelavo zvočnega signala.

Prilagodljiv kontrolnik za zvok se samodejno prilagodi vaši lokaciji

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kje ste in kaj delate, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka in zagotovi popolno doživetje ob poslušanju.

Slušalke, ki vas prepoznajo

Prilagodljiv kontrolnik za zvok se lahko nauči prepoznavati mesta, ki jih pogosto obiskujete, kot je vaša pisarna, telovadnica ali najljubša kavarna, in prilagodi zvok okoliščinam.

Vrhunska kakovost klica

Tehnologija natančnega zajemanja glasu uporablja mikrofone z oblikovanjem snopov in senzor prevodnosti, zaradi česar slušalke WF-1000XM4 jasno in natančno zajamejo vaš zvok za prostoročno telefoniranje – doma, v kavarni ali kjer koli drugje. Poleg tega lahko z odpravljanjem šumov jasneje slišite osebo na drugi strani telefonske linije, tudi v hrupnem okolju.

5/5 - (1 vote)

Tip slušalk

Ušesne slušalke

Lastnosti slušalk

Bluetooth, Noise cancelling

Barva

Črna, Srebrna