Akcija!

Slušalke Sony WF-1000XM3 brezžične z odpravljanjem šumov

Popolnoma brezžične slušalke WF-1000XM3 združujejo najboljše odpravljanje šumov v panogi1, zvok visoke kakovosti, funkcije pametnega poslušanja, povezljivosti Bluetooth® in NFC, celodnevni čas delovanja baterije ter dolgotrajno udobje ob poslušanju.

Garancija zadovoljstva

149,99

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 13,25 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 13,25 €
Odplačati želim čim prej
6 x 26,50 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 26,50 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Počisti

Spoznajte slušalke WF-1000XM3

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi  in vrhunska kakovost zvoka v popolnoma brezžičnih slušalkah privlačne kompaktne zasnove.

Najboljša funkcija odpravljanja šumov v panogi

Popolnoma brezžične slušalke WF-1000XM3 se ponašajo z najnaprednejšo tehnologijo za odpravljanje šumov in s procesorjem QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti. To pomeni, da se lahko popolnoma prepustite glasbi.

Tehnologija dveh senzorjev šumov

Dvojni mikrofoni – en obrnjen naprej, drug nazaj – na površini slušalk zajamejo več okoljskega zvoka iz okolice, naj gre za hrup v letalu, hrup mestnega prometa ali klepet v pisarni.

Mikrofon obrnjen naprej

Mikrofon obrnjen nazaj

Procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti

Ko zajame okoljski zvok, se posebni procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti loti dela. Poleg tega, da odpravi veliko več šuma na skoraj vseh frekvencah, pa tudi porabi manj energije.

Izjemna kakovost zvoka

Ušesne slušalke WF-1000XM3 z odpravljanjem šumov se ponašajo z napredno tehnologijo, zato ponujajo doživetje ob poslušanju zvoka brez šumov in kakovost zvoka, ki vas osupne.

6-milimetrska zvočniška enota

V slušalkah je nameščena drobna, a zmogljiva 6-milimetrska zvočniška enota, ki zagotavlja bogat, jasen in širok zvok.

Procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti

Vsestranski procesor QN1e za odpravljanje šumov visoke ločljivosti združuje digitalno odpravljanje šumov, 24-bitno obdelavo zvočnega signala in digitalno-analogni pretvornik z ojačevalnikom za slušalke. In rezultat? Osupljiv zvok z minimalnim popačenjem.

DSEE HX zviša ločljivost digitalne glasbe

Tehnologija Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) zviša ločljivost stisnjenih digitalnih glasbenih datotek, s čimer kakovost zvoka približa zvoku visoke ločljivosti.

Popolnoma brezžična tehnologija

Z brezžično tehnologijo Bluetooth® in ergonomsko zasnovo za celodnevno udobje slušalke z odpravljanjem šumov WF-1000XM3 ponujajo popolno brezžično svobodo.

Popolna svoboda poslušanja

Z novim čipom Bluetooth® ter optimizirano zasnovo antene smo zagotovili stabilno povezavo za ure in ure brezžičnega pretakanja vsebin visoke kakovosti.

Odlične za TV-oddaje, gledanje filmov in še več

Gledate videovsebine v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku? Napredna brezžična povezava v slušalkah WF-1000XM3 sinhronizira vsebino na zaslonu z zvokom v slušalkah, zato je gledanje prijetnejše.

(A) WF-1000X – BT-prenos s preklapljanjem iz L v D.
(B) WF-1000XM3 – istočasni BT-prenos v L/D

Najboljše doživetje ob poslušanju z novim čipom Bluetooth®

Namesto, da bi se zvok prenašal s preklapljanjem iz enega ušesa v drugo, se zvok z novim čipom Bluetooth® prenaša v levo in desno uho istočasno, zato je doživetje ob poslušanju izjemno.

Optimizirana zasnova antene

Postavitev antene Bluetooth® slušalk je optimizirana za širšo pokritost. Tako se ohranja močan signal in neprekinjeno pretakanje vsebin.

Ergonomsko zasnovana struktura Tri-hold

Ušesni čepki z odpravljanjem šumov so oblikovani ergonomsko in v stiku s tremi različnimi točkami na ušesu zagotavljajo tesno ter udobno prileganje.

Gumijasta površina z velikim trenjem

Gumijasta površina z velikim trenjem poskrbi za tesno in stabilno prileganje ušesnih čepkov v ušesih ter preprečuje, da bi nepričakovano zdrsnili ven.

Do 24 ur poslušanja

Če jih povsem napolnite, slušalke delujejo 6 ur, priročen polnilni etui pa lahko uporabite še za 3 polnjenja, tako da jih lahko uporabljate ves dan. To pomeni, da lahko v poslušanju brez šuma uživate 24 ur. Če funkcijo odpravljanja šumov izklopite, lahko poslušanje še podaljšate – če jih povsem napolnite, je na voljo 8 ur delovanja, z dodatnimi 3 polnjenji s pomočjo polnilnega etuija pa si zagotovite do 32 ur predvajanja.

Hitro polnjenje, ko ga potrebujete

Včasih potrebujete glasbo takoj. Če so vaše slušalke torej tik pred tem, da se izpraznijo, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem v polnilnem etuiju napolnite za 90 minut predvajanja.

Priročen magnetni polnilni etui

Namestite slušalke z odpravljanjem šumov nazaj v polnilni etui, kjer se zaradi magnetne notranjosti zaskočijo na svojem mestu. S kablom USB-C lahko hitro in preprosto napolnite etui in že ste pripravljeni na nov dan.

Pametnejše poslušanje

Slušalke WF-1000XM3 z odpravljanjem šumov in z inovativno tehnologijo SENSE ENGINE™ ponujajmo boljše doživetje ob poslušanju z nizom pametnih funkcij.

Govorite z enim dotikom s hitro pozornostjo.

Glasnost hitro zmanjšate in prepustite okoljski zvok že tako, da z blazinico prsta prekrijete ušesni čepek. Tako lahko takoj začnete klepet, ne da bi morali sneti slušalke.

Adaptive Sound Control se samodejno prilagodi temu, kar počnete

V aplikaciji Sony | Headphones Connect je na voljo Adaptive Sound Control, pametna funkcija, ki samodejno zazna vašo dejavnost – ko na primer potujete, hodite ali čakate – in prilagodi nastavitve okoljskega zvoka določeni situaciji. Nastavitve lahko tudi prilagodite svojim željam.

Potovanja

Potujte brez motenj in se popolnoma predajte glasbi brez šumov iz ozadja.

Peš

Zavedajte se vsega okrog sebe, od uličnih do pisarniških zvokov, a kljub temu uživajte v glasbi.

Čakanje

Med čakanjem poslušajte pomembna obvestila ob zmanjšanih drugih šumih iz ozadja.

Slušalke, ki se odzovejo na vas

Senzor bližine v posameznem ušesnem čepku zazna, ali uporabljate en čepek ali oba in temu primerno prilagodi predvajanje.

Začasna zaustavitev predvajanja glasbe

Ko snamete en ušesni čepek, se predvajanje glasbe samodejno zaustavi na obeh straneh.

Nadaljevanje predvajanja

Ko pa vrnete ušesni čepek v uho, se glasba samodejno začne znova predvajati.

Popoln nadzor nad poslušanjem

V aplikaciji Sony | Headphones Connect lahko s kontrolnikom okoljskega zvoka prilagodite glasnost zvoka iz ozadja, na voljo pa imate tudi možnost, da slišite le glasove. Medtem lahko z izenačevalnikom prilagodite ravni tako, da ustrezajo vaši glasbi.

več o

Glasovnemu pomočniku samo povejte, kaj želite

Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike in še veliko več. S funkcijo Google Assistant je dovolj, da poveste, kaj želite.

Jasnejše prostoročno klicanje

Z enostavnim, prostoročnim telefoniranjem je pogovor sproščen. Slušalke WF-1000XM3 ponujajo jasnejši glas, klic pa lahko prevzamete ob uporabi enega ali obeh ušesnih čepkov. Tako jih lahko izmenično polnite oz. jasno slišite klic v hrupnem okolju.

Gumbi na dosegu prstov

Slušalke WF-1000XM3 se ponašajo z nastavitvami z intuitivnim upravljanjem na dotik – če želite na primer zamenjati možnost odpravljanja šumov z načinom okoljskega zvoka, tapnite levi ušesni čepek, če pa želite preskočiti skladbo in začeti predvajati naslednjo, dvotapnite desnega.

Prilagodljivi kontrolniki na dotik

Kontrolnike na dotik lahko brez težav prilagodite. Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko obema ušesnima čepkoma dodelite druge možnosti, kot je Google Assistant.

Sodoben klasičen slog

Izdelek se v celoti ponaša z elegantnim in preprostim slogom – od slušalk s čistim in minimalističnim izgledom do polnilnega etuija z vrhunsko površino, prijetno na dotik.

Izbira barve

Slušalke WF-1000XM3 in prenosni etui so na voljo v različnih barvah, ki dopolnjujejo vaš slog.

Vse, kar potrebujete

Paket vključuje polnilni kabel USB-C in dve vrsti ušesnih čepkov različnih velikosti.

Značilnosti

  • Digitalno odpravljanje šumov s procesorjem QN1e za odpravljanje šumov HD in tehnologijo dveh senzorjev šumov
  • Popolnoma brezžična zasnova z brezžično tehnologijo BLUETOOTH®
  • Čas delovanja baterije do 24 ur4 za celodnevno poslušanje
  • Funkcija hitre pozornosti vam omogoča preprost klepet, ne da bi morali odstraniti slušalke
  • Sodobna klasična zasnova s stabilno namestitvijo v ušesih

Barva

Črna, Srebrna

Slušalke lastnosti

Brezžične, Odpravljanje šumov