Akcija!

Zložljive slušalke Sony MDR-V55

Zložljive slušalke s 40 mm pogonsko enoto, magnetom iz neodima in 1,2-metrskim kablom.
Bodite privlačni, kadar remiksate – Z elegantnimi zaobljenimi slušalkami, ki so na voljo v štirih različnih barvah, bo slog vašega DJ-kompleta popoln.
Enostavne za prenašanje in shranjevanje – Zložljiva zasnova omogoča preprosto shranjevanje, saj lahko slušalke, kadar ne poslušate glasbe, enostavno zložite in shranite v torbo.
Ujemite ritem – Zamenljive ušesne čašice in enostranski 1,2-metrski kabel olajšata poslušanje z enim ušesom med remiksanjem.
Popolnoma se posvetite svojim ritmom – Z zvočno izoliranimi zaprtimi slušalkami se lahko popolnoma osredotočate na remiksanje in natančen zvok.
Ojačajte nizke tone, uživajte v visokih tonih – Privoščite si bogate nizke tone s 40 mm pogonsko enoto iz neodima in zmogljive visoke tone s frekvenčnim razponom do 25.000 Hz.
Prisluhnite vsaki podrobnosti – Poslušajte klubsko glasbo z visoko vhodno močjo do 1000 mW in občutljivimi 105 db/mW za natančen zvok pri vsaki nastavitvi glasnosti.
Udobno poslušanje – Širok naglavni trak in oblazinjene ušesne čašice vam omogočajo vso udobje, ki ga potrebujete za mešalno mizo ali, ko ste na poti.

Preberi več...
Črna
Počisti
Garancija zadovoljstva

91,50 59,00

Slušalke lastnosti

Zvok visoke ločljivosti

Slušalke tip

Naglavne slušalke

Barva

Bela, Črna