Akcija!

Slušalke Bluetooth z odpravljanjem šumov SONY WH-CH700N

Brezžične slušalke WH-CH700N z odpravljanjem šumov so narejene za dolgotrajno poslušanje, ko ste na poti. Tehnologija za odpravljanje šumov z umetno inteligenco (AINC) s funkcijo One Push se prilagodi okolju, tako da lahko odpravite neželene šume, ko ste na poti.

#WHCH700N

Preberi več...
Modra
Počisti
Garancija zadovoljstva

149,99 99,00

WH-CH700N

Brez kablov, brez motenj, samo glasba

Brezžične slušalke WH-CH700N z odpravljanjem šumov so izdelane za dolgotrajno poslušanje med gibanjem. Tehnologija za odpravljanje šumov z umetno inteligenco (AINC) s funkcijo One Push se prilagodi okolju, tako da lahko med potovanjem preprečite neželene šume.

Nič več šumov in žic

Poslušajte brez žic, preprečite motnje zaradi neželenih šumov iz ozadja in poslušajte le najljubšo glasbo z digitalnim odpravljanjem šumov.

Odpravljanje šumov za potovanja s funkcijo One Push

Tehnologija za odpravljanje šumov z umetno inteligenco (AINC) analizira šume iz ozadja in zagotovi optimalno delovanje na letalih in v drugih hrupnih okoljih. Aktivirate jo tako, da preprosto pritisnete in pridržite gumb NC na slušalkah.

Celodnevno poslušanje in hitro polnjenje

V glasbi lahko uživate ves dan. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča do 35 ur uporabe (odvisno od glasbenih nastavitev), polnite pa jo lahko prek vrat USB. Hitro polnjenje zagotavlja 60 minut predvajanja že po 10 minutah polnjenja.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Izboljšajte kakovost stisnjenih glasbenih datotek. Pri stiskanju izvirnega glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zagotavljajo predvajanje skladb s podrobnim in bogatim zvokom. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku.

Prilagodite nastavitve z aplikacijo Sony | Headphones Connect

Z brezplačno aplikacijo Sony | Headphones Connect za sistema Android in iOS uglasite svoje slušalke s popolnim zvokom. Glasnost zvoka in digitalne načine zvočnega polja prilagodite preprosto s številnimi prednastavitvami in prilagodljivimi nastavitvami izenačevalnika v svojem pametnem telefonu. Tehnologija virtualnih slušalk (VPT) simulira slog zvoka na odru na prostem, v klubu, dvorani ali na stadionu.

Preprosta združljivost s pametnimi telefoni

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga vaš pomočnik. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo in obvestila, nastavite opomnike in še veliko več.

Prilagodljiv naglavni trak 

S kovinskim drsnikom lahko popolnoma prilagodite velikost slušalk.

Mehke ušesne blazinice ovalne oblike 

Mehke ušesne blazinice se povsem prilegajo ušesom, zato je poslušanje udobno.

Značilnosti

  • Odpravljanje šumov se prilagodi okolju s funkcijo One Push AINC
  • Brezžično pretakanje s povezavo BLUETOOTH® s tehnologijo NFC™ z enim dotikom>
  • Z baterijo, ki deluje do 35 ur in ki jo lahko hitro napolnite lahko dolgo uživate ob poslušanju glasbe
  • S 40-milimetrsko pogonsko enoto slišite več podrobnosti
  • Združljivo s pametnim telefonom za prostoročno klicanje in uporabo z glasovnim pomočnikom

Slušalke lastnosti

Brezžične, Odpravljanje šumov

Slušalke tip

Naglavne slušalke

Barva

Črna, Modra, Siva