Akcija!

Slušalke Bluetooth z odpravljanjem šumov SONY WH-1000XM3 + DARILO

Nagrada za najboljše slušalke z odstranjevanjem hrupa + DARILO (BT ZVOČNIK SONY SRSXB13)

#WH1000XM3 #SRSXB13

Garancija zadovoljstva

229,00

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 12,72 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
18 x 12,72 €
Odplačati želim čim prej
6 x 38,17 €
Želim si izbrati svoje obroke
6 x 38,17 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay.

Počisti

WH-1000XM3

SAMO GLASBA. NIČ DRUGEGA.

S pametnim poslušanjem, ki se prilagodi okoliščinam, v katerih poslušate glasbo, in z najboljšo zmogljivostjo odpravljanja šumov v panogi, ki smo jo še izboljšali, se lahko s slušalkami WH-1000XM3 še bolj prepustite tišini.

Izkusite naslednjo stopnjo tišine

Ugotovite, kaj se zgodi, ko ste sami z glasbo – to vam omogoča tehnologija za odpravljanje šumov, ki utiša več zunanjih zvokov kot kdaj koli prej. Preverite tudi, kako pametne so lahko slušalke z napredno tehnologijo za odpravljanje šumov, kot je prilagodljiv kontrolnik za zvok, in s priročnimi pametnimi funkcijami, kot so hitro preusmerjanje pozornosti, združljivost z glasovnim pomočnikom in upravljanje na dotik.

Poglobite se v tišino

Pobegnite pred hrupom mesta z vodilno tehnologijo za odpravljanje šumov v panogi. Slušalke WH-1000XM3 vključujejo najnaprednejšo tehnologijo za odpravljanje šumov, imajo tesno prilegajoče se ušesne blazinice in procesor QN1 za odpravljanje šumov HD.

Močnejši = še manj šuma

Z našim novim procesorjem QN1 za odpravljanje šumov HD smo znatno izboljšali funkcijo odpravljanja šumov. Z namenskim procesorjem za odpravljanje šumov smo poleg tega poskrbeli, da učinkovitost delovanja procesorja nikoli ne vpliva na kakovost glasbe.

Še boljše utišanje zvokov iz okolice

Večina slušalk z odpravljanjem šumov utiša hrup vozila med potovanjem. Slušalke WH-1000XM3 niso nobena izjema, vendar poleg tega zelo učinkovito utišajo tudi vsakdanji hrup, kot so glasovi in zvoki, ki jih slišite med hojo v mestu.

Letenju prilagojeno odpravljanje šumov

Edinstveno optimiziranje atmosferskega tlaka zagotavlja optimalen zvok pri visoki nadmorski višini.

Odpravljanje šumov po meri

Edinstvena prilagojena optimizacija analizira zvočne lastnosti, na katere vplivajo velikost glave, očala in lasje, nato pa zvok prilagodi vam.

Zvok, ki mu lahko verjamete

Ojačevalnik, ki je vgrajen v procesor QN1 za odpravljanje šumov HD, omogoča najboljše razmerje med signalom in šumom in nizko popačenje v prenosnih napravah ter zagotavlja izjemno kakovost zvoka. Zmogljive 40-mm pogonske enote z membranami LCP zagotavljajo kakovostno predvajanje močnih ritmov in frekvenc do 40 kHz.

Pametno poslušanje s tehnologijo SENSE ENGINE – se samodejno prilagodi glede na okoliščine

Oglejte si, kako prilagodljiv kontrolnik za zvok samodejno zazna vašo dejavnost, kot so vožnja, hoja in čakanje, ter ustrezno prilagodi nastavitve okoljskega zvoka. S funkcijo za hitro preusmerjanje pozornosti pa lahko komunicirate, ne da bi si morali odstraniti slušalke – preprosto postavite dlan nad ohišje, da se zvok utiša in se takoj lahko pogovarjate.

Samodejno prilagajanje vašim dejavnostim

Čakanje

Potujte brez motenj in se popolnoma predajte glasbi brez šumov iz ozadja.

Peš

Zavedajte se vsega okrog sebe, od uličnih do pisarniških zvokov, a kljub temu uživajte v glasbi.

Čakanje

Med čakanjem poslušajte pomembna obvestila z zmanjšanim šumom iz ozadja.

Prilagodite si zvok po meri

Z mehanizmom SENSE ENGINE™ lahko že s preprostim dotikom izbirate svojo glasbo.

Aplikacija Sony I Headphones Connect

Prenesite aplikacijo Sony I Headphones Connect, če želite uporabljati prilagodljiv kontrolnik za zvok, upravljati nastavitve okoljskega zvoka in nastavljati ravni zvoka z izenačevalnikom.

Sony|Headphones Connect

Govorite z enim dotikom s hitro pozornostjo.

Pogovarjajte se, ne da bi sneli slušalke. Če se želite pogovarjati takoj, lahko glasnost zmanjšate tako, da roko položite na ohišje.

Upravljanje okoljskega zvoka za pomembne zvoke

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect prilagodite okoljski zvok, da med potjo ne boste preslišali pomembnih zvokov.

Izenačevalnik

Za vsako skladbo iz vnaprejšnjih nastavitev poiščite popoln ton zvoka, ki ga lahko popolnoma prilagodite svojim željam z aplikacijo Sony | Headphones Connect.

Virtualni prostorski zvok

Potopite se v zvok, kjer koli že ste. Doživite zvok, optimiziran za različna okolja, v katerem ga poslušate, vključno z odri na prostem, klubi, dvoranami in arenami.

Upravljanje položaja zvoka

Izberite smer, iz katere naj bi prihajal zvok, tako kot to lahko storite pri brezžičnem zvočniku.

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Postavite mu vprašanja. Povejte mu, kaj mora narediti. To je vaš osebni pomočnik, ki vam je vedno pripravljen pomagati. Pritisnite in pridržite gumb za odpravljanje šumov ter med držanjem gumba telefonskemu pomočniku zastavite vprašanje.

Jasno prostoročno telefoniranje z dvojnim dotikom

S preprostim prostoročnim telefoniranjem so pogovori še lažji. Pustite telefon, kjer je, in za pogovor le dvakrat tapnite. Slušalke WH-1000XM3 z več mikrofoni prenesejo osebi, s katero se pogovarjate, jasnejši zvok.

Gumbi na dosegu prstov

Zamenjajte skladbo, povečajte ali zmanjšajte glasnost in opravljajte ali sprejemajte klice, tako da se s prsti dotaknete plošče ali podrsate po njej.

Slušalke lastnosti

Brezžične, Odpravljanje šumov

Slušalke tip

Naglavne slušalke

Barva

Črna, Zlata