Akcija!

Naglavne Bluetooth® slušalke SONY MDR-ZX330BT

Udobno uživajte v glasbi, brez neprijetnih kablov. Bluetooth in NFC za poslušanje z enim dotikom, 30 mm pogonska enota, čas delovanja baterije do 30 ur.

Preberi več...
Garancija zadovoljstva

99,00 94,05

Ni na zalogi

Brezžično pretakanje prek povezave Bluetooth® – Brezžično pretakajte najljubše skladbe prek povezave Bluetooth. Pametni telefon ali tablični računalnik združite s temi slušalkami Bluetooth in poslušajte glasbo ter upravljajte sezname predvajanja in glasnost z napravo.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom – Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja zapleteno nastavitev. Z napravo NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth. Nimate povezave NFC? Nič lažjega. Povezavo Bluetooth lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

S 30 mm pogonskimi enotami slišite vse – 30 mm kupolaste pogonske enote, ki zagotavljajo dinamičen zvok iz kompaktnih in lahkih enot, skladbe predvajajo s podrobnejšim zvokom.

Poslušajte dlje s 30-urnim brezžičnim predvajanjem – V skladbah lahko uživate cel dan. Vgrajena litij-ionska baterija omogoča približno trideset ur napajanja (odvisno od glasbenih nastavitev), polnite pa jo lahko prek vrat USB.

Hitro polnjenje prek povezave USB – Zakaj bi čakali, če lahko poslušate? Slušalke priključite s priloženim kablom USB in po eni uri polnjenja poslušajte do deset ur glasbe. Slušalke MDR-ZX330BT so povsem napolnjene v približno štirih urah, zato ne čakate dolgo.

Vrtljiva zložljiva zasnova za enostavno potovanje – Slušalke lahko vedno vzamete s seboj. Vrtljiva zložljiva zasnova omogoča enostavno shranjevanje, ko jih ne uporabljate ali na poti. Ušesne čašice lahko povsem zložite in enostavno pospravite v kovček ali torbo.

Slušalke lastnosti

Brezžične

Slušalke tip

Naglavne slušalke