Walkman vodoodporen 4GB SONY NW-WS413

Pripravljeni na izzive

Ko vadba postane intenzivna, je športni SONY NW-WS413 Walkman z vami na vsakem koraku. Odporen je na vse razmere, zato je idealen partner pri vadbi.

Garancija zadovoljstva

99,99

Črna
Modra
Počisti

Vodotesen celo v slani vodi

WALKMAN® NW-WS410 je vodotesen in odporen na prah v skladu s specifikacijami IP65/IP68, zato ga lahko uporabljate tudi do globine 2 metrov za največ 30 minut – celo v slani vodi. Da bo vodotesna zasnova delovala pravilno, morate uporabiti ušesne čepke za plavanje. Po uporabi v slani vodi WALKMAN® vedno očistite v skladu s priloženimi navodili.

Izdelan za temperature od –5 ℃ do 45 ℃

Vadite na vrhuncu poletja ali v samoti zime. Predvajalnik NW-WS410 se obnese v skoraj vseh vremenskih razmerah in temperaturah od –5 ℃ do 45 ℃.

Način zvoka iz okolice

V načinu zvoka iz okolice se uporabljajo mikrofoni, vgrajeni v levo in desno stran Walkmana, ki vam omogočajo, da slišite zvoke iz okolice, tudi ko poslušate glasbo. Tako lahko prisluhnete vaditelju ali govorite s prijatelji in pri tem ne zamudite nobenega ritma.

Celovita zasnova za brezžično vadbo

Ta Walkman® je vgrajen v slušalke s celovito zasnovo, zaradi česar se lahko osredotočite na vadbo, ne na prepletene kable.

S 4 GB ali 8 GB pomnilnika poslušajte vso glasbo

Preden se odpravite na igrišče ali bazen, v Walkman naložite najljubše skladbe, albume in sezname predvajanja za vadbo. Na voljo sta različici 4 GB in 8 GB (zmogljivost pomnilnika je odvisna od regije), s katerima vam nikoli ne zmanjka glasbe, niti pri najdaljši vadbi.

Varuje pred prahom in peskom

Niti na plaži niti na prašnih gorskih poteh vam ni treba skrbeti, da bi umazanija ali majhni delci prodrli v predvajalnik NW-WS410. WALKMAN® je vodotesen in odporen na prah v skladu s specifikacijami IP65/IP68, zato vedno deluje popolnoma zanesljivo.

Prilegajoči se naglavni trak za prosto gibanje

Z zanesljivo prilegajočim naglavnim trakom se lahko povsem prosto gibljete. Lahke slušalke so zasnovane tako, da se udobno prilegajo na glavo in ostanejo na mestu, zato lahko tečete, skačete in vadite intenzivneje.

V vodi prevzemite nadzor z vgrajenimi krmilniki

Med plavanjem v bazenu lahko z vgrajenimi krmilniki slušalk predvajalnika WALKMAN® izbirate skladbe, povišate glasnost in enostavno preklapljate med seznami predvajanja.

Povlecite in spustite vse datoteke

S predvajalnikom WALKMAN® lahko uporabljate več glasbenih storitev. Povlecite in spustite datoteke mp3 iz predvajalnikov iTunes®, Windows® Media Player ali Internet Explorer® in uživajte. Predvajate lahko različne formate, tudi glasbene datoteke WMA, AAC-LC ali L-PCM.

Hitro polnjenje; baterija za 12 ur

Se vam mudi na vadbo? Le 3-minutno polnjenje predvajalnika Walkman NW-WS410 omogoča celo uro poslušanja. S povsem napolnjeno baterijo ga lahko uporabljate do 12 ur 1 in je tako vedno pripravljen.

Standardni in vodotesni ušesni čepki za vsestransko poslušanje

Z različnimi standardnimi ali vodotesnimi ušesnimi čepki pri vadbi uživajte v najboljšem zvoku. Standardni ušesni čepki se udobno prilegajo in predvajajo uravnotežen zvok. Greste na bazen? Odločite se za vodotesne ušesne čepke; ušesni čepki imajo tanko membrano, ki preprečuje poškodovanje predvajalnika WALKMAN® z vodo in optimira ravni zvoka za podvodno poslušanje.

Mp3 predvajalniki

Barva

,