Akcija!

Soundbar SONY HT-S400 2.1-kanalni z bas modulom

Uživajte v pristnem 5.1-kanalnem prostorskem zvoku. Brezžični zadnji zvočniki, 3-kanalni zvočniški modul in ločeni globokotonec skupaj ustvarijo mogočen kinematografski zvok, povezljivosti Bluetooth in USB pa olajšata predvajanje priljubljene glasbe.

#HTS400 #HTS #HTCT

Garancija zadovoljstva

299,00

Na zalogi

Uživajte v zvoku, ki prihaja z vseh smeri.

Zvočniški modul združi visokokakovostni zvok Dolby® Digital s tehnologijo S-Force PRO Front Surround – našo tehnologijo navideznega prostorskega zvoka. Ta poustvari kinematografski prostorski zvok, ki vas postavi v središče dogajanja.

Poenostavljen prostorski zvok

Sonyjeva edinstvena tehnologija digitalne obdelave zvočnega polja vključuje zgolj sprednje zvočnike in dejansko reproducira zvočno polje prostorskega zvoka, tako da zvok prihaja do vas z obeh smeri. Uživate lahko v mogočen kinematografskem prostorskem zvoku.

Uživajte v razločnem dialogu in zmogljivem zvoku

Zmogljivi zvočniki skupaj zagotavljajo širok razpon zvoka v celotnem prostoru, tehnologiji, kot sta enota X-Balanced Speaker Unit in ločena robna zareza na zvočniški enoti, pa pripomoreta k boljši razločnosti vokalov. Torej ne glede na to, ali gledate filme ali televizijski program – vsaka beseda bo kristalno jasna.

X-Balanced Speaker Unit

Sprednji zvočniki vključujejo enoto X-Balanced Speaker Unit. Edinstvena pravokotna oblika teh zvočnikov izkoristi vse zmogljivosti membrane. Zmanjša neželeno premikanje zvočniške enote, ne da bi se spremenil zvočni tlak, zato je manj popačenja, vokali pa so čistejši.

Ločene robne zareze

Ločena robna zareza enote X-Balanced Speaker Unit izboljša navpično simetrijo amplitude, kar je ključno za razločen zvok vrhunske kakovosti. Ločena robna zareza enote X-Balanced Speaker Unit izboljša navpično simetrijo amplitude, kar je ključno za razločen zvok vrhunske kakovosti.

Ločene robne zareze

Ločena robna zareza enote X-Balanced Speaker Unit izboljša navpično simetrijo amplitude, kar je ključno za razločen zvok vrhunske kakovosti. Ločena robna zareza enote X-Balanced Speaker Unit izboljša navpično simetrijo amplitude, kar je ključno za razločen zvok vrhunske kakovosti.

Globlji in mogočnejši nizkotonski zvoki

Zmogljiv brezžični globokotonec z veliko 160 mm zvočniško enoto nudi globok in mogočen nizkotonski zvok.

Cinema Mode

Dogajanje lahko začutite in slišite povsod okoli sebe, saj zvok potuje v prostor za vami in vas posrka v filmsko dogajanje.

Glasbeni način

Ob poslušanju priljubljene glasbe lahko doživite vso njeno izrazitost in polnost.

Pogovorni način

Ne glede na to, ali želite gledati jutranja poročila ali pa finalno tekmo sezone, lahko v tem načinu prilagodite nastavitve zvoka tako, da je poudarjen govor in da ne zamudite ničesar.

Nočni način

Gledate filme ponoči? Ta funkcija optimizira uravnoteženost zvoka, da boste razločno slišali vse tudi pri nizki ravni glasnosti.

Predvajajte svojo najljubšo glasbo

Nismo pa se ustavili le pri gledanju filmov in televizije – najljubšo glasbo lahko enostavno predvajate tudi z zvočniškim modulom.

Vhod USB

Za vstavitev in zagon pomnilniškega ključka USB uporabite vrata USB.

Povezljivost BLUETOOTH®

Za brezžično pretakanje glasbe iz pametnega telefona uporabite tehnologijo Bluetooth®

Nastavitev v nekaj sekundah

Ko HT-S20R vzamete iz embalaže, je skoraj že pripravljen za uporabo. Enostavno ga priključite, povežite glavni zvočniški modul in zadnje zvočnike z barvno označenimi priključki, postavite žični globokotonec in zadnje zvočnike ter se prepustite 5.1-kanalnemu pravemu prostorskemu zvoku.

HDMI ARC

HDMI ARC (povratni zvočni kanal) omogoča povezavo z združljivimi televizorji z enim samim kablom, s čimer se izognete prepletanju kablov.

Optični vhod

Imate televizor, ki ni združljiv s HDMI ARC? V visoki kakovosti zvoka pri gledanju filmov in še več lahko uživate tudi tako, da ga priključite na optični vhod.

Analogni vhod

Če HDMI ARC in optični vhod nista na voljo, preprosto priključite televizor na analogni vhod

Značilnosti in funkcije

Napolnite prostor s 5.1-kanalnim in 600-vatnim pristnim prostorskim zvokom

Uživajte v zvoku s tehnologijo Dolby® Digital

Brezžični zadnji zvočniki

Enostavna povezljivost Bluetooth® za pretakanje glasbe

Preprosta nastavitev s priključkom HDMI ARC, optični in analogni vhodi

IZHODNA MOČ (SKUPAJ)
600 W

KANALI OJAČEVALNIKA
5.1-kan.

VHODNI IN IZHODNI PRIKLJUČKI
Analogni zvočni vhod (stereo mini), USB typeA, FAT32/NTFS, optični zvočni vhod